Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A citromleves viznek tényleg...

A citromleves viznek tényleg fogyasztó hatása van?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 21:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%

Egy lényegre törő válasz volt fölösleges körök nélkül, látszólag sarkított..

A fölösleges körök azok, amik a citrom időben, térben változó (termésidény, terület stb.) pontos beltartalmi értékeinek leírása, azok egészen pontos hatása a szervezetünkre.

Sosem lesz csodaszer. A citrom sem és más sem. A beteg, elhízott emberek számára ez a lényeg. A legcitromabb citrom mind közül sem fog segíteni rajtuk. Azzal kell foglalkozniuk ami segíthet nekik.

A gyógynövények oldalát nem kell misztifikálni. Minden gyógynövény csak kiegészítője az alap táplálkozásnak. Ha az alap táplálkozás rossz és (emiatt) elhízik valaki, a gyógynövény kevés. Kiegészítőkén lehet próbálkozni velük.

2014. ápr. 25. 10:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Lúgosító hatása va, ez segíti a fogyást. Tehát fogyasztó hatása nincs, de segíti azt ha pl az étrend + mozgás meg van
2014. ápr. 25. 17:08
 13/17 anonim ***** válasza:

Tehát képes gátolni a fehérjeemésztésemet? :(

Ha lúgosító hatású akkor a gyomromban nem alakul aktív formába a pepszinogén?

2014. ápr. 25. 17:09
 14/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. ápr. 25. 18:15
 15/17 anonim ***** válasza:

MinimorRris

Tanulj még egy kicsit biológiáról, kémiáról, biokémiáról,

és főleg ÉRTŐ olvasást.

2014. ápr. 26. 08:37
 16/17 anonim válasza:
Igen.A sav szétszedi a fogat, aztán marad tejbepapi
2014. ápr. 30. 17:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Én már annyit tanultam, hogy hirtelen nem tudom mit kellene még ezekről a fantasztikus, hatalmas jelentőségű tudományokról tanulnom :D

Igazából inkább visszaadnék inkább.. soha a rohadt életben nem akartam szt.györgyi-krebs ciklust meg glikolízis lépéseit tanulni. Francnak se kell ilyen, mégis be kell vágni. De gondolom nem is ezt hiányolod a tudástáramból.

2014. ápr. 30. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!