Mi a véleményetek a belinkelt szerről (Lipo+)? Tényleg hatásos lehet?
2014. febr. 21. 08:53
1/7 anonim válasza:
Igen, en egy fel uveggel ittam meg, es egybol ilyen lettem: [link]
Ez egy csodaszer! Azonnal vegyel legalabb 100 uvegnyit! Egy baja van, hogy csak a hasrol tuntette el a zsirt es a fenekem, a hatam es a felkarom meg mindig hajas. De a hasam lapos! Megerte!
3/7 anonim válasza:
Ismerősöm itta, az emésztése jobb lett tőle és a puffadása is elmúlt, de fogyni nem fogyott.
4/7 anonim válasza:
Ha annyira akarsz valami akkor itt van ez: [link]
És a társadalmi haszon: eme szer megszűri a hülyéket is, mert nagyon könnyű túladagolni és belehalni. Ajáld te is mindenkinek és éljünk egy okosabb országban!:)
5/7 anonim válasza:
Ez majdnem olyan lehet mint az Unicum.
6/7 anonim válasza:
Azt elfelejtették odaírni,hogy mindenképp beöntést kell vele végezni. Ezt az oldalt frankón fel lehetne jelenteni a fogyasztó megtévesztéséért.
7/7 anonim válasza:
Többet ér a pofozkodás, gyakorlatban a fogyasztóvédés nagy 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!