Hol tudok beszerezni lindaxát?
Figyelt kérdés
Olyan sokan szedik,szedték.Nem hiszem,hogy mindenkinek orvos írta fel.Nagyon szeretném kipróbálni,de nem tudok receptet szerezni.vagy ezt csak úgy felírja a háziorvos?
Sportolok is ,de sajnos eszek is.A koplaláshoz nincs elég akaraterőm.Kb. 15 kg-ot kéne leadnom.
2009. dec. 7. 13:50
1/2 anonim válasza:
Háziorvos felirja. Persze csak akkor ha nincs nagyon ellene.Én próbáltam többfélét (lindaxa, reductil) egyik sem vált be. Nem mindenkinek használ és ha le is fogysz tőle, tuti visszajön belőle valamennyi. (több barátnőm tapasztalata)
2/2 anonim válasza:
adipexet szedtem, lindaxáról még nem hallottam. az a baj, hogy addig fogy az ember, ameddig szedi, azután visszatér az étvágyad, és vége a jó világnak. indokolt esetben felírja a háziorvos az ilyen bogyókat!
amúgy az, hogy eszel önmagában még nem akadálya a fogyásnak, de ezt Te is biztosan tudod, hozzá kell szokni egy új étkezési rendszerhez szépen lassan. ami hirtelen megy le rólad, az többségében mindenképpen izom, a koplalással csak magad alatt vágod a fát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!