Zöld Kávé Kapszula vélemény?
aki használt ilyet vagy hallott róla ismerőse tapasztalta,segítsen nekem a válaszban, HATÁSOS és van valamilyen mellékhatása? hátránya? HOGY KELL ALKALMAZNI STB? KÖSZI A VÁLASZOKAT
17/L
Most őszintén. Szerinted ha létezne ilyen csodaszer, ami kiváltja a megfelelő étkezést és a diétát, lennének még kövér emberek?!
Olyan szer nincs, ami ezek nélkül hatásos lenne, ha meg már ezekre figyelsz, felesleges ilyenekre költeni.
Az a kb. 1%, amit ezek segítenek inkább max. akkor érhet valamit, ha már az utolsó 2-3 kg-tól kell megszabadulni és sokáig stagnál a súly.
Hülyeség! Próbálta... nem fogytam tőle. Ami segít az a mozgás! Étvágycsökkentő tablettát szedek, amitől nem vagyok éhes,de nem koplalok. Nincs csoki, cukor, édesség!!! Teába, kávéba édeskét teszek. Sok gyümölcs, zöldség! Kevesebb mekis kaja, fehér kenyér stb.
Ha nagyon ki akarod próbálni 2500 Ft patikába már kapható 60 szemes,de felesleges pénzkidobás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!