Mi a véleményetek a Be Fit nevü kapszuláról?
Figyelt kérdés
Nagyon sok pozitiv dolgot olvastam a keszitmenyrol. Van esetleg tapasztalatotok a kapszuláról? Elore is koszonom.2014. jan. 17. 19:10
1/5 VWXYZZS válasza:
Diéta nélkül semmit nem ér. Ugyanez igaz minden hasonló termékre.
2/5 anonim válasza:
Mi a véleményed a helyes táplálkozásról és az edzésről? Ezekről csak pozitivumot olvastam én is.
3/5 A kérdező kommentje:
Mi a véleményed arról, hogy egy kicsit hanyagolod a cinizmust, és az emberi oldalad veszed elő?
2014. jan. 20. 18:03
4/5 anonim válasza:
En dietazom, naponta setalok (mutetem volt,nem sportolhatok) es emellett szedem ezt a kapszulat.. mar tul vagyok 30. kapszulan is de semmi valtozast nem latok. Plusz szornyu az ize es nehezen lehet lenyelni mert hatalmas..
5/5 boszi8323 válasza:
Valóban nehéz lenyelni és nem olcsó!De én 3 hete szedem 5 kilót fogytam!Mozogni nincs időm de az étkezésre oda figyelek.Csökkent az éhségérzetem és nem kívánom az édességet ami nálam csoda!A gyógyszertáros szerint ha kevesebb zsírt viszek a szervezetbe akkor fele adagot is elég szedni.Ezt majd meglátom.De nekem a Be-fet bevált !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!