Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A Meta Diet Shake-ről mik a...

A Meta Diet Shake-ről mik a tapasztalataitok? (Aki próbálta, természetesen. )

Figyelt kérdés
Én a vacsorát szeretném helyettesíteni vele, ha beválik, lehet, hogy az ebédet is. Mennyire veszi el az étvágyat, illetve mennyit fogytatok vele, mennyi idő alatt?
2009. dec. 1. 17:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Erről még nem hallottam, de én most azt a bizonyos t-betűs (nem lehet kiírni, sajnos) diétát csinálom. Ugye ebben is iylen "shake" félét kell inni. De nagyon el lehet vele telni, pedig csak 3dl tej meg ugye por. És nagyon finom. Az ára kicsit necces (6-7 ezer 525g, nap kb. 100-120 g).

De én is kiváncsi vagyok erre a Meta...-ra :D

2009. dec. 1. 20:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia Kedves Kérdező! Nos, mi a tapasztalat? Látom, itt válasz nincs, de elvileg 2 hónapja iszod. Kíváncsi vagyok. Én most Biotechet vettem, ugyanezt a Meta Diet dolgot. Ma kezdem inni.
2010. márc. 8. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!