Ezt próbálta már valaki? Garcinia Cambogia Veda?
Ha meg v.ki ezt olvassa :Igen , igen , igen ,... ha az eredetit sikerül meg venned . Itthon nincs forgalomban eredeti hanem minden fele kotyvassz árulnak amit természetes alapanyagoknak hívnak mint pl. a hidroxid citromsav ... semmi köze a cambogia növényhez . szoval ha sikerül eredetit beszerezned ott is figyelj oda hogy hany szazalekban tartalmazza a növenyt , mar van 85 % os is .
A citromsav kalcium kalium keverek nem a növeny!
Kedves Kérdező és érdeklődők!
32 éves 160cm 55kg hölgy vagyok.
Különösebb sulyproblémám nincs de szerettem volna megszabadulni pár kilótól...
Nem nagyon hittem a csodaszerekben de gondoltam 10ezer nem a világ vége...
Megrendeltem. 1 nap mikor bevettem rá pár órára iszonyú éhséget éreztem. Amúgy este soha nem eszem de kínszenvedés volt kibírni h ne egyek.mivel rendszeresen járók konditerembe nehezen de megálltam h ne egyek. Gondoltam ez is csak átverés...
Ma 8. Napja szedem s már csak 52kg vagyok nem lettem gebe csak eltűnt a zsír a részemről... Rengeteg folyadékot iszom lehetőleg vizet... Enni csak nagyon keveset... Hoh, valóban a tablettától fogytam e nem tudom... Tény h kevésbé vagyok éhes szinte nem is... Az edzést sokkal jobban bírom... Mintha több energiám lenne... Talán pszichés talán a tablettától de fogyók....
Viszont ha valakinek sok ez a pénz íme itt egy ital ami házilag elkészíthető s garantáltan egy hét Leforgása alatt 5-7kg mínusz... De figyelem mivel méregtelenítő erős hashajtó hatású...
*Fél bögre víz
*Fél ttk tengeri só
*1 ttk gyömbér por
*2 ttk citromlé
*Fél bögre almalé ( 100% )
Először a sót a vízzel keverjük el jól majd adjuk hozzá a többit s alaposan keverjük össze... Napi egyszer fogyasszunk...
5 napig.... Nem finom de hatásos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!