Lúgosító tableta ér valamit?
Szar étrend mellett semmit.
Megfelelő étrend mellett meg felesleges.
Pedig létezik ilyen, de én eddig csak rákbetegeknél láttam, hogy használják.
Szerintem egészséges embernek fölösleges ilyesmivel élnie.
Mégis milyen eset lenne az, amikor gyenge lúg életet mentene a gyomorba juttatva?
A gyomorban lévő pH erősen savas, nem véletlen. Semmiféle lúgnak nincsen keresnivalója ott, mert már kevés lúg is káros (hiszen semlegesíti a gyomorsavat).
Na jó Tápi, csücsülj le végre. Nagyon sokszor igazad van, de most nem. Én kórházban dolgozom beteg emberekkel és bármennyire is nehéz elhinned, használ és életet ment.
Próbálj meg a gyomron túl gondolkodni, mert nem ott fejti ki a hatását, így nincs hatással a gyomorsavra.
Tudja mindenki, hogy meggyőzhető vagyok. Például le lehet írni, hogy mire használják, és akkor jön a 'jéé, ezt nem is tudtam. értem.' reakció.
Ellenben ma óriási divatirányzat épül a test 'lúgosítására', én is foglalkoztam vele, és tudni lehet, hogy ez kamu. Ha van valamilyen eset, amikor tényleg ilyet használnak (sajnos utánakeresve ilyet nem találtam) akkor azt le lehetne írni, hogy én is tudjak róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!