Az almaecet tényleg fogyaszt? ( többi lent)
Figyelt kérdés
Úgy tudom hogy 2 deci vizbe 1 kanál almaecetet. Az ize szörnyű és az lenne a kérdésem hogy ha mézet rakok bele ugyanolyan a hatása? vagy kevésbé fogyaszt?2013. nov. 17. 16:12
1/9 anonim válasza:
Tényleg nem.
De az íze nem olyan rossz. Mézzel meg egészen finom.
2/9 A kérdező kommentje:
tényleg nem fogyaszt?:)) vagy mi?
2013. nov. 17. 16:15
3/9 anonim válasza:
Egyáltalán el lehet képzelni azt, hogy tényleg fogyaszt? Lenne akkor kövér ember, stb..
4/9 anonim válasza:
Nézd, ennek a beszélgetésnek durván a fele ebbe a témába vág.
5/9 anonim válasza:
Önmagában nem ér semmit, és ha mézzel elrontod, akkor sem.
Én életmódváltás mellett kezdtem inni, és szerintem segített, de mivel tornázok is, nem tudom, milyen mértékben. VISZONT energikusabb vagyok tőle, a bőröm/hajam csodaszép lett tőle, és ha étkezések előtt negyed órával megiszol egy-egy pohárral, határozottan étvágycsökkentő is. Étkezés után meg könnyebb lesz tőle a gyomrod, szóval annak is megvan a maga előnye.
Én kb. 3 decihez szoktam 1 evőkanálnyit tenni, így is eléggé érezni, de nem maró egyáltalán. Egyszer megkóstoltam a mézes verziót, szerintem nem sok értelme van, ízre alig van különbség.
7/9 anonim válasza:
Ja, még azt hozzátenném, hogy gyomorégésem azóta nincs, hogy iszom, úgyhogy ilyen értelemben is csak pozitív hatása van. Egy próbát megér, én kb. 1-1,5 hónap után egyértelműen éreztem, hogy jót tesz, azóta iszom (több mint fél éve).
8/9 anonim válasza:
A gyenge akaratot semmi sem kompenzálja, ha pedig megy a fogyás egyéb szerek nélkül is, akkor minek kidobni rá a pénzt?
9/9 anonim válasza:
Sok mézzel kifejezetten hatásos. Jól lehet hízni tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!