Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Valaki próbálta már a zöld...

Valaki próbálta már a zöld kávét fogyásra?

Figyelt kérdés
,,Mindössze" csak most :) 10 Mátyásba kerül, és valami csodahatású klorogénsavat tartalmaz. Az egyik hírportálon találkoztam a reklámjukkal, és van egy családtag, aki fogyni szeretne. Nyilván kamu, de ha van esetleg olyan, akinek nem fizetnek azért, hogy jót írjon róla, akkor az megoszthatná a tapasztalatait.

2013. nov. 12. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Ismerős evett ilyet, várható sikerekkel járt, azaz a semmivel.

Én sima kávét iszom, abban is van (kevesebb) klorogénsav.

A klorogénsav hatása, hogy alacsonyabban tartja étkezések után a vércukorszintet. Ez még nem azt jelenti, hogy segíti a fogyást, ugye.

2013. nov. 12. 14:14
 2/6 A kérdező kommentje:
ennyi :)
2013. nov. 12. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
A jó nagy buktán kívül még iszonyatos gyomorégésem is volt tőle, míg szedtem... Nem tudom valójában mi lehet benne, mert önmagában zöldkávét ittam már és attól semmi bajom nem volt.
2013. nov. 12. 15:21
 4/6 Shuurei válasza:
Szia, Én a zöld kávé kapszulát próbáltam, amit bioboltban lehet kapni. 3000 Ft-ba került. 3 hét után álltam mérlegre, 4 kilóval kevesebbet mutatott, ami nálam sokat jelentett. Persze e mellé próbáltam rostokban gazdag dolgokat enni, illetve kenyeret, tésztát nem. Nem éheztettem magam, ugyanakkor nem is voltam éhes és nagyon jó volt a közérzetem. Talán ezt érdemes kipróbálnia az ismerősödnek. Ja igen, nem volt időm mozogni, így azt gondolom az a 4 kg fogyás pont megfelelő.
2013. nov. 12. 17:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Eddig a zöld kávé kapszulával kb. 5-6 kilót fogytam, és még szándékozok fogyni kb. még 10-et.Szerintem hatásos, ha az ember folyamatosan szedi, és mellette azért mozog is valamennyit.Szerintem érdemes kipróbálni. :)
2013. nov. 12. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:
(és ha mellette nemes egyszerűséggel nem eszik kenyeret és tésztát)
2013. nov. 12. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!