Valaki próbálta már a zöld kávét fogyásra?
Figyelt kérdés
,,Mindössze" csak most :) 10 Mátyásba kerül, és valami csodahatású klorogénsavat tartalmaz. Az egyik hírportálon találkoztam a reklámjukkal, és van egy családtag, aki fogyni szeretne. Nyilván kamu, de ha van esetleg olyan, akinek nem fizetnek azért, hogy jót írjon róla, akkor az megoszthatná a tapasztalatait.2013. nov. 12. 14:12
1/6 anonim válasza:
Ismerős evett ilyet, várható sikerekkel járt, azaz a semmivel.
Én sima kávét iszom, abban is van (kevesebb) klorogénsav.
A klorogénsav hatása, hogy alacsonyabban tartja étkezések után a vércukorszintet. Ez még nem azt jelenti, hogy segíti a fogyást, ugye.
2/6 A kérdező kommentje:
ennyi :)
2013. nov. 12. 14:23
3/6 anonim válasza:
A jó nagy buktán kívül még iszonyatos gyomorégésem is volt tőle, míg szedtem... Nem tudom valójában mi lehet benne, mert önmagában zöldkávét ittam már és attól semmi bajom nem volt.
4/6 Shuurei válasza:
Szia, Én a zöld kávé kapszulát próbáltam, amit bioboltban lehet kapni. 3000 Ft-ba került. 3 hét után álltam mérlegre, 4 kilóval kevesebbet mutatott, ami nálam sokat jelentett. Persze e mellé próbáltam rostokban gazdag dolgokat enni, illetve kenyeret, tésztát nem. Nem éheztettem magam, ugyanakkor nem is voltam éhes és nagyon jó volt a közérzetem. Talán ezt érdemes kipróbálnia az ismerősödnek. Ja igen, nem volt időm mozogni, így azt gondolom az a 4 kg fogyás pont megfelelő.
5/6 anonim válasza:
Eddig a zöld kávé kapszulával kb. 5-6 kilót fogytam, és még szándékozok fogyni kb. még 10-et.Szerintem hatásos, ha az ember folyamatosan szedi, és mellette azért mozog is valamennyit.Szerintem érdemes kipróbálni. :)
6/6 anonim válasza:
(és ha mellette nemes egyszerűséggel nem eszik kenyeret és tésztát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!