Van köze a gyors fogyasnak a regi fogyotablettakhoz, lehet ez mellekhatas?! Mert nagyon fogyok. Pff
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 eve 85 kilo voltam,az egesz csalad azt mondta ,hogy innen nem lesz vissza ut pedig igen volt!!!! elkezdtem dietazni,sportolni ,sok volt a melo is...es stresszes melo,nemetorszagban takaritok meg mai napig is. 1,70 a magassagom. , szoval.... itt el is szortam a szemelyimet,na akkor voltam meg nagyobb stresszben... Romaniai vagyok,es nalunk meg mindig van VAM, tehat szemelyi nelkul semmi eselyem ,de hala Istennek, megtalaltak 6 honap mulva es a rendorseg vissza adta nekem :) ezalatt az ido alatt a test sulyom 70 re csokkent,szoval 15 kilo egy par honap utan,,, februartol ujra dietaztam , szedtem fogyi tablettakat, majusra 60 kilo lettem,majus ota ujra normalisan eszek,de eleg sok edesseget,meg fött kajat,naponta 5-6szor de meg mindig csökkenek,54 kilo vagyok :( akarhogy eszek nem hasznal :( visszahizni nehez legalabb 5 kilot :( most meg a szüleim es csaladom is aggodnak ertem, lehet ez a fogyitablettatol ? eleg draga volt,es erös hatasu, szinte kiszeditett,3 honapig szedtem, sziv fajdalmakat okozott,de mar nem szedem öket§§§ bocsi a helytelen iras miatt,nincs ekezetem2013. okt. 17. 10:08
1/3 A kérdező kommentje:
19 ^^ Lány
2013. okt. 17. 10:09
2/3 anonim válasza:
Szerintem mihamarabb keress fel egy háziorvost,aki küld téged tovább vérvétel stb...
3/3 harleynagyi válasza:
jo lesz ha figyeled magad mivel tul adagoltad a fogyokuras gyogyszert ami meg zavarta a hormonjaid most lehet fogysz es 3 honap mulva meg nagyon gyorsan hizol ha ajalhatom most kezdj el tornazni es egyel sok gyumolcsot zoldsegeket es rengeteg proteint amit husokba talalod meg tartsd tavoll magad a edesegektol szenhidratoktol nem fogsz gyorsan hizni de erosodol izmosodol 170 magassaghoz naggyon is meg felelo a 54 kilo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!