Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Zsírégető krémek? Próbáltátok...

Zsírégető krémek? Próbáltátok már? Használ? Többi lent

Figyelt kérdés
Ki akarom próbálni, hogy használ e, persze nem vagyok hülye tudom hogy ettől nem fognak kilók lemenni csak egy kicsit formásít esetleg 1-2 centi lemegy. Olyat szeretnék ami nem edzés előtti csak sima 'otthoni'. Próbáltátok már? Mi a tapasztalatotok róla? Hol tudok ilyen beszerezni? Vagy esetleg vannak házi készítésűek? azok jobbak?

2013. okt. 15. 22:23
 1/7 KillBéla ***** válasza:
Szerinted ha kenegeted magad egy krémmel, változik rajtad valami? Esetleg ha sósavval kened magad az gyorsan levisz pár centit. Sokaknak bevált.
2013. okt. 16. 07:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmit nem érnek, felejtsd el. Normális szálkásító diéta kell és kemény edzés. Ez válik be.
2013. okt. 16. 10:45
 3/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy még létezik-e, de volt az Ilcsi gyárnak egy erős paprikás krémje. Az összes közül az volt az egyetlen, ami számomra bevált. A kozmetikusomon keresztül tudtam hozzájutni, de átállt egy másik márkára...azóta sem találtam jobbat.
2013. okt. 16. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ne legyél már ennyire buta és becsapható, ilyen szerek nem léteznek.

Szerinted ha magadra kensz valamit KÍVÜLRŐL, az a tested belsejében lévő zsírt fogja majd égetni.. ?

2013. okt. 16. 13:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, mint írtam NEM VAGYOK HÜLYE, tudom hogy nem várhatok nagy változást. de azt gondoltam ha már valaki kommentel akkor az segíteni fog nem pedig lehúz, amiért ilyenre merek gondolni. gratulálok
2013. okt. 16. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
De nem fogunk neked hazudni, csak hogy te jól érezd magad. Vagy csak azt lehet válaszolni, amit elvársz?
2013. okt. 16. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:
De nem "nagy változást" ne várj, hanem semilyen változást. ha kis változást vársz már akkor hülye vagy, már megbocsáss..
2013. okt. 17. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!