Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adiponix-ot mindegy, hogy a...

Adiponix-ot mindegy, hogy a nap melyik részében veszem be?

Figyelt kérdés
Úgyértem, 2 étkezés mellett (napi 2 tabi kell), vagy fontos hogy x óra szünet legyen a 2 tabi közt, esetleg edzésnapon edzés előtt? stb stb...

2013. szept. 30. 22:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Mindennek meg van az értéke, csak mindennek más és más, más célokkal, de az ember céljaitól függően egy tárgy/szolgáltatás lehet értékes, vagy értéktelen is. Akinek valami esetleg teljesen értéktelen, az másnak értékes lehet. Az hogy mi drága és mi nem, szerintem relatív is, annak függvényében, hogy az ember mennyit hajlandó szánni rá, valamint mennyit tud költeni. De már eléggé eltértünk a tárgytól.

Az adiponixot már megvettem a kérdés kiírásakor, nem tudom vissza vinni a patikába (nem is akarom), de most már tudom, hogy mikor kell bevenni, végülis ez volt a kérdés célja, valami haszna csak lesz.

2013. okt. 5. 11:19
 12/12 anonim ***** válasza:
:)
2013. okt. 5. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!