Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » 15/l vagyok zöldkávés kapszulá...

15/l vagyok zöldkávés kapszulát szedhetem? (Weight loss)

Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 23:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Drogozhatsz is, csak amíg nem eszel rendesen, nem lesz egészséges - karcsú tested.

Amíg tablettákat keresel, addig a lényeget, a megfelelő táplálkozás útját halogatod, ezért nem fogsz szép eredményt elérni, holott.. ez érné meg.

2013. szept. 14. 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:
eheted csak minek , nem fogsz fogyni tőle
2013. szept. 14. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Jobb ha nem szeded. Egyik ismerősömnél jójó-efektust váltott ki. A kulcs az egészséges (nem diétás, mert a diéta lehet egy hónapos is, az egészség viszont egy életre szól) étrend és mozgás, hetente 3-4x. Én is 15/L vagyok, egy-két hetente egy kicsit csalok (pl: egy kocka csoki, egy kis pogácsa vagy egy kis sajt a kajámra), de pl ma is hozott anyukám 3!! tábla csokit, én meg fogtam magam, bevágtam a szekrénybe, mondtam hogy megeheti, és elrágcsáltam egy répát:D
2013. szept. 14. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Szedheted, de nem ajánlom azt hogy így akarj lefogyni.

Sokkal inkább az egészségességre hajts és ne a súlyvesztésre pont. Mozogj és egyél egészségesen, és a koplalás meg eszedbe se jusson.

2013. szept. 19. 16:00
 5/7 A kérdező kommentje:
rendben!:) köszi mindenkinek
2013. szept. 19. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Szedheted! Annyival is kevesebbet költesz kajára.
2013. szept. 20. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Annyival. Ennyivel olcsóbb (szemét)kaját kell (v)ennie a maradék pénzből? :)
2013. szept. 20. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!