Zsírégető italpor - Pai You Guo. Hány dl vízzel kell meginni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 14:18
1/8 anonim válasza:
Hát, én ehhez már eleve hozzá sem nyúlnék, ilyen kínai izé, ki tudja mi van benne...A kínai sz@rokkal van mindig tele a híradó, hogy milyen károsak meg ilyen olyan méreg van bennük.Inkább menj el tornázni, futni, sétálni.A szépségért szenvedni kell!
2/8 anonim válasza:
Kedves elöttem szóló ez is egy vélemény,de nem a kérdésre válaszoltál!
Szerintem ne vízben keverd el mert nem jó és megundorodsz töle,gyümölcs tea,aminek minden képpen melegnek kell lennie(még a víznek is)én így iszom.
Hoxán bövebb infókat olvashadsz ill.kapsz ott már van róla forum és sok hozzá szóló van.
Remélem segítettem:D
3/8 A kérdező kommentje:
2-ik válaszolónak köszönöm:)
2009. okt. 27. 19:01
4/8 anonim válasza:
Szia!Én ezzel adtam le 15kg.
Bövebben irok neked egy linket és olvasd végig mert tuti jóóóóóóóóóóó:)Sok sikert:)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2009. okt. 30. 21:52
6/8 anonim válasza:
szia!
ma kezdted? mert én is ma kezdtem el inni. én kb. 1 dl teába öntöttem fél tasakkal, azt mondták előbb csak ennyivel próbálkozzak. én is sok jót olvastam róla, reméljük nekem/nekünk is beválik! :-)
sok sikert!
7/8 A kérdező kommentje:
Én már rég abbahagytam...szerintem borzalmas!Olyan mellékhatások voltak hogy: tompa fejfájás,nehezen tudtam aludni tőle és a közérzetem is nagyon rossz volt tőle, fogytam tőle 1-2kg-t. saját tapasztalatom alapján nem ér semmit sem:S:S
2009. nov. 18. 19:01
8/8 anonim válasza:
5 hét után 8,5 kg fogyás mozgás nélkül. Tényleg "nem ér semmit". Ja aki nem kitartó és csodát vár, azt keresheti tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!