Adipx retard tablettát, keresek. Van valakinek? Hol tudok venni?
csak egy kérdés: akik itt fröcsögnek, szedték? kétlem.
én szedtem, 28kilótól szabadított meg kevesebb, mint fél év alatt.
Az a baj, hogy már büntetik az árusítást júli 1-től, meg egyébként is sokan hamisat árultak. Akitől én rendeltem, ő meg nem küld idegeneknek...
A hoodia-nak hasonló a hatása, ha adipexet nem találsz, keress hoodiát
Akkor te az a szerencsés vagy, akiknél nem jelentkeztek mellékhatások. Pont ezek a nem kívánt mellékhatások miatt tiltották be, mert folytonos orvosi ellenőrzést követelt meg a szedése, pont azért, hogy ha jelentkeztek az első tünetek, akkor az orvos abbahagyatta a szedését. Aki pedig orvosi ellenőrzés nélkül szedte,lehet, nem érezte, hogy valami nincs rendben a szedése alatt de a szedés abbahagyásától néhány év múlva már nem csak a műszerek mutatták ki egyes esetekben a káros mivoltát.
Igazad van, biztos nem szedtem,és biztos nem is szedném. Több okból sem:
Te lehet megszabadultál most 28 kilótól, de ne örülj sokáig, 1-2 éven belül nem csak ez a 28 kiló fog visszamászni rád, hanem még jóval több. Az ok,hogy tartós fogyást elérni csak életmódváltással lehet. Helyes táplálkozás plusz mozgás. Persze lehet, azt mondod, hogy megint szedni fogod. Szedjed.... mérgezd a szervezeted tovább. Nekem nem fog fájni. Ezek a szerek nem arra valók, hogy a jojó effektust kezeljék. Előbb utóbb te is találkozni fogsz azzal ami miatt betiltották a forgalmazását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!