Olvastam, hogy a Karnitin (L-Carnitine) komoly szívproblémákat okoz (hat). Ez csak azért gáz - ha igaz, mert én heti rendszerességgel szedtem 3 hónapon keresztül Aerob és Cardio edzéseimhez, és ami igaz használt. Valakinek van valami tapasztalata?
Hülyeség felejtsd el!
El se olvastam
És akkor most milesz? :D
Ne fossál, szted a boltba kiraknak egy szép dobozba olyan cuccot amitől megdöglesz ? :D
Túl reagálod. A testünk kémiája roppant összetett, rengeteg minden van egymásra hatással. Lehet hogy tényleg van köze hozzá, de mégis, hány érszűkületes sportolóról hallottál már? Kalóriadeficites étrend meg mozgás mellett nem kell ilyesmitől tartani.
Állandóan ez van, hogyha felfedeznek 2 dolog között valami kapcsolatot akkor egyből jönnek a túlkapások hogy "az okozza!"
Ha az átlagosnál érezhetően több ilyen megbetegedés lenne a karnitin használók körében akkor már rég betiltották volna.
Azért birom az ilyen cikkeket mert jópár bárányka ebből levonja a logikus következetést hogy nem szabad húst enni.
Ha nem eszünk semmit akkor tényleg nem leszünk betegek az ételtől.
"Ne fossál, szted a boltba kiraknak egy szép dobozba olyan cuccot amitől megdöglesz ? :D "
Ne legyél már ilyen naiv!
Tudod, hogy hány készítményről (élelmiszer-adalék, gyógyszer) derült ki az évek során, hogy az egészségre sokkalta károsabb, mint amennyi hasznot reméltek tőle?
Mondjuk ismered a Contergan nyugtató történetét?
Ettől függetlenül fogalmam sincs, hogy mi a helyzet az L-Carnitine-nel.
Sziasztok! Higyjétek el nagyon szedném, mert iszonyatosan sokat segített nekem. De ha ezt valóban nem egy ilyen komoly oldalon publikálták volna, akkor nem is gondolkoztam volna el ezen. Pl fehérjét is fogyasztok szálkásításhoz, ami effektíve a vesékre van rossz hatással, de a fehérjével úgy vagyok, hogy mivel tejfehérje koncentrátum, így nagy gáz nem lehet. De ez meg szintetikus dolog.
Hát sztem még várok, meglátom, hogy ki mit mond erről, remélem megmarad a termék. Aztán lehet az orvosok lobby-ja, mert sokan fogynak és egészségesekké válnak ettől meg a sportolástól. Az egészséges beteg meg nem jó beteg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!