Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A káposztaleves kapszula hatásos?

A káposztaleves kapszula hatásos?

Figyelt kérdés
Légyszi csak olyan írjon aki hazsnálta vagy ismer olyat aki használta!Előre is köszi?
2008. jún. 11. 23:02
1 2
 11/13 anonim válasza:
Amit én észrevettem, az , hogy kevesebbet eszek a szedése mellett, fő étkezések előtt bevettem és tényleg nem kívánok utána semmit, nem vagy éhes. Szerintem hatásos, bár ha mozogsz is mellette, akkor többet fogysz.
2012. máj. 13. 13:32
 12/13 anonim válasza:
Persze, hogy használ. révén káposzta is van benne gyorsítja az anyagcserét ergo fogyókúránál egész biztos h használ. Ha bár a káposztaleves fényévekkel jobb mert az nem port ergo nem csak anyagcserét gyorsítja hanem laktat is + nagyon kevés kalória van benne. a válaszadóknak pedig üzenem h ez csak egy étrend kiegészítő tabletta (ez nem a teleshop-os "csodatabletta" amitől heti 30 kiló is lemegy 0 mozgással ;) ) tehát ahhoz hogy fogyás legyen az eredménye -> mozgás + kalória csökkentés is kell. Ez a tabletta csak segít a fogyásban nem fogy le helyetted :)
2012. jún. 25. 07:08
 13/13 Balogh Flòra válasza:
Melyik káposzta leves kapszulat ajanljatok melyiket vegyem meg nert en nemtudom melyik a jo?? Köszönöm
2012. júl. 29. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!