Van valakinek tapasztalata a Lipo53 nevű fogyasztó tablettával kapcsolatban?
Nem vagyok túlsúlyos, testtömegindexem normális de nyárra szeretnék leadni pár kilót (8-10 kg).
Heti 2x edzésnél többet sajnos nem tudok beszorítani a napirendembe, de hallottam erről a tablettáról és úgy gondoltam edzés mellé kipróbálnám.
Nem akarlak elkeseríteni, de olyan, hogy fogyasztó tabletta NINCS! Mind csak átverés.
Kalóriadeficittel és edzséssel lehet fogyni, nem ilyen szutykokkal.
Kipróbáltam és teljesen hasztalan!!! Mint írtam is heti 2x edzés mellett használtam de összesen 3 kilót sikerült leadni 4 hét alatt amit eddig csak kizárólag sporttal is el tudtam érni.
Elvileg van rá pénz visszafizetési garancia, úgyhogy most visszaküldöm a dobozt és kíváncsi vagyok vissza kapom e az árát...
Nem kaptam vissza! :S Sajnos figyelmetlen voltam és azt hittem ha mindet beszedem (hátha akkor hat) és utána küldöm vissza az megfelel nekik. Telefonon felkerestem őket és ott felhívták rá a figyelmem, hogy csak akkor fizették volna vissza, ha 30 napon belül visszaküldöm a megkezdett dobozt. Természetesen ez az apróbetűs rész volt amit én nem olvastam el! :D
Én 8db-os kiszerelést vásároltam amit (heti 1 tabletta beszedésével) 2 hónapig szedtem így ezzel elestem a pénzvisszafizetéstől.
Neked sikerült esetleg visszakapni a pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!