Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » 1. Az üzletekben kapható,...

1. Az üzletekben kapható, zsírégetőnek mondott teák tényleg segítenek valamit a zsírégetésben? 2. A zöld teának van zsírégető hatása?

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 17:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem csoda történt, és nem is jött be..

Egyszerűen csak összekeverik a fogyást mással.

Egy amputált lábú ember morbid, ha azt hangoztatja hogy egy műtét 10 kilótól megszabadította.. igen, beválik az is, csak köze nincs a fogyáshoz.

Ahogy a hashajtásnak, tekercselésnek sem a fogyáshoz van köze. Testtömegcsökkenést el lehet érni, de zsírtömeg csökkenést aligha.

2013. jan. 31. 20:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor márpedig csoda történt, mert fogytam, formálódtam, feszesedtem az (ezek szerint) semmitől... :DDDD
2013. jan. 31. 21:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

TaplalkozasHarcmuves véleményével sokat nem érdemes foglalkozni!! Elvből utasít el mindent amit nem ő talál ki! Legyen az a gravitáció, vagy az hogy rajta kívül vannak itt értelmes emberek is!

A zöld tea igenis jó dolog és többek között zsírégtő hatása is van!

Kedves TaplalkozasHarcmuves! Ki mondta azt egy hozzászólásában, hogy a taoista emberek a legegészségesebb emberek közé tartoznak!! Te mondtad! Márpedig a taoista étrend egyik meghatározó eleme a zöld tea.

Vagy bajok vannak a memóriáddal is, vagy azt sem tudod mikre hivatkozol, csak leírod mert jól hangzik.

2013. jan. 31. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem utolsó sorban: ha normálisan elolvasta volna, amit írtam, akkor rájött volna, hogy a tekercselést, gélt és teát KIEGÉSZÍTŐKÉNT használom, mert "csak" étrendváltoztatással nem maradok feszes, ha fogyok (ezt is leírtam)... Csak étrendváltoztatással lehet fogyni, ez igaz, de én mindössze azt papoltam, hogy ezek a kiegészítő kezelések FESZESSÉ tesznek. Azt hiszem ezt a részt le is lehet zárni, mert - talán legnagyobb sajnálatára, de - a formás és feszes combomat és popsimat ÉN látom és ÉN tudom minek a hatására lett ilyen, nem Ön...
2013. jan. 31. 21:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja és a 13. nem én voltam :DD
2013. jan. 31. 21:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Idió...ta.

Én is iszom zöld teát, minden nap. Ha zsírégető lenne már MEGHALTAM VOLNA miatta. Nem, a zöld tea SEM zsírégető, ahogy más sem.

Másik válaszoló: az edzésed, étrended segített. Vagy az egyetlen ember vagy, aki varázsolni tud. Formásodtál? Tehát fejlődött az izomzatod. Ha ezt edzés nélkül elérted, akkor menekülj, mert jönni fognak érted, jönnek, elkapnak és felboncolnak hogy mi van benned.

Szubjektív, rosszul levont következtetések alapján letagadnátok a csillagokat is az égről. Valamit láttok, tapasztaltok, és rögtön elkezdtek hinni a természetfelettiben. "zsírégetőkben", "csodaszerekben". Ugyan már, legalább játsszátok meg, hogy felnőtt emberek vagytok, aztán előbb-utóbb rátok ragad.

2013. jan. 31. 21:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor menekülőre fogom, mert nem edzettem... Kérlek hidd el, hogy igazat mondok! Mivel a tekercselés nélkül sohasem tudtam ilyen feszesen és formásan fogyni, ezért egyértelműen annak tudom be és valószínűleg igazam is van, akármilyen hihetetlen... Nyugi, én is meglepődtem! Téma részemről lezárva!
2013. jan. 31. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!