Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Erdeklodnek van e valakinek...

Aronbaba kérdése:

Erdeklodnek van e valakinek medoslim fogyokuras keszitmennyel barmilyen jellegu tapasztalata? Nagyon megkoszonnem. Hem Jeremy additional mevenni. Sok a csalas. Koszonom szepen

Figyelt kérdés

2013. jan. 23. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

Fogyókúrás készítmények, fogyasztószerek terén nem sok a csalás.

Sajnos KIZÁRÓLAG csalás, átverés van.

2013. jan. 23. 10:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnalom ez kiabranditott.Pedig annyira remenykedtem h ez mas mint a tobbi.Es a sok sikertortenet?
2013. jan. 23. 10:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Regénnyit írhat bárki ilyenekből..

De van megoldás, zöldségből és húsokból kell ételt készíteni, cukor, lisztek, tejtermékek nélkül.

2013. jan. 23. 11:00
 4/7 anonim válasza:
Szia! Mi január elején vettünk egy egy csomaggal anyummal, mi az a fajtánk vagyunk , hogy ki a konyhába és pár falat vmi és máris jobban érezzük magunkat, és ezt egész jól visszaszorította, és nem a pszichés dolog miatt, hogy bevettem és nem vagyok éhes, mert próbáltam már ilyen éhség csökkentőt és semmi... én egy hónap alatt 3,5 kiló körül fogytam, ami amellett, hogy csak részben figyeltem oda a kajálásomra szerintem elég jó, szünet van az egyetemen, így nagyrészt itthon vagyok és nekem ez az időszak nehéz evés terén, és az hogy nem jött fel pluszba már komoly eredménynek tartom:) Úgyhogy a héten megyünk a következő adagért, mert mi megvagyunk elégedve vele:)
2013. febr. 6. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

A pár falattal semmi gond nem lenne a konyhában, nem okozott volna hízást ha ételt ennétek.

Ha nem ételt esztek, és ez jellemző az étkezések nagy részére, akkor egy ilyen szerrel el lehet kerülni a nassolást, de előbb-utóbb az ócska kajáknak meglesz az az áldásos hatása, hogy annyira tönkrevágják a hormonrendszert, hogy már nassolás nélkül is hízik az ember.

Annyiban igaza van a válaszolónak, hogy RÖVID TÁVON akár be is jöhet egy ilyen éhségcsökkentő cucc.. fantasztikus eredmény.

2013. febr. 6. 22:31
 6/7 anonim válasza:
Nem ételt eszünk ez elég rosszul hangzik, értem én, hogy mire gondolsz, vagyis nekem is van róla egy képem, és a szerint ez nem így van, nálunk nincsenek chipsek meg hasonló szutykuk, egyedül a kenyér az amiről nehezen tudunk lemondani meg hát na szeretünk enni, belekanalazni a levesbe ami még a tűzhelyen van és hasonló rossz szokások, én ebbe nőttem el,4 évvel ezelőtt saját akaratból mindenféle segéd eszköz nélkül lefogytam 25 kilót , az utóbbi 1,5 évben kb 10 visszajött belőle, és nem sikerült visszatalálnom oda ami anno bevált. Lehet, hogy most is csak az kell majd mint anno, hogy meginduljon a csökkenés és sikerül enélkül is, vagyis bízom benne :)
2013. febr. 7. 00:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Hajrá! :)
2013. febr. 7. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!