Ilyen zöld dobozban van, annyi van ráírva asszem, hogy mályvatea, de azt sehová nem írták rá, hogy fogyaszt. Most akkor ez jó diétakiegészítésnek, vagy nem?
2008. jún. 2. 18:27
1/7 anonim válasza:
Nem jó. Nem fogyaszt, hanem szó szerint fosat. Kimos belőled mindent, még a szükséges ásványi anyagokat is. Továbbá függővé lehet válni. Ha sokáig használod, nem fogsz tudni nélküle nagydologra menni.
2008. jún. 2. 18:57
2/7 anonim válasza:
Tényleg eléggé fosat. Béltisztító hatású. Nekem a hasam is csikarodott tőle. Fogyasztani úgyfogyaszt ha mellette megnézed h miket eszel...
2008. jún. 2. 19:39
3/7 anonim válasza:
Ki ne próbbáld,ha drága az életed!Szőrnyű,ezzel lehetne kínozni!Úgy csikart hasam,hogy majdnem elájultam,szó szerint!
2008. jún. 2. 19:43
4/7 A kérdező kommentje:
Én már ittam belőle párszor, nem tapasztaltam semmit. De szó szerint semmit, szóval nem vettem észre, hogy ez a fogyást gyorsítaná, igaz, mást se csinált. Szóval akkor felesleges inni, ne próbálkozzak vele tovább?
2008. jún. 2. 21:03
5/7 anonim válasza:
ha fosatna az lenne jo mert attol fogysz.....az egyik baratnom is ezt csinalja es mar fogyott medig nem figyozik...:D
2009. febr. 3. 21:48
6/7 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem csak jó tapasztalataim vannak a mályvateáról, pontosabban a kapszuláról...
Este (20:00 22:00) szoktam bevenni 1db tablettát, ez reggel 9-10körül hozza meg a hatását...nincs hascsikarás semmi...normálisan napi 2-3szor tudok menni a wc re! Nincs teltségérzeme sem puffadás! Nagyon jó a közérzetem!
Ami a legfontosabb, nagyon jó tisztító! 1éven keresztül szenvedtem pattanáos bőrrel, az arcom a hátam a dekoltázsam a vállam! Orvosról orvosra jártam.... semmi nem hatott! 25évesen nem kellett volna ezeknek kijönnie....holott 15-20évesen egy db pattanásom nem volt..
és a mályvatea használata után kb 1 másfél héttel elkezdett tisztulni a bőröm!!! Mára teljesen letisztult!
Én csak ajánlom! Jaaa és 5kg tól sikerült megszabadulnom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!