Zsírégető készítmények?
Van-e olyan hatékony?
Mégis miben? Igen alacsony testzsírom van, arról szól a kérdés burkoltan, hogyha én ilyet ennék, akkor 'leégne' a maradék zsírom, ergó már veszélybe kerülhetnék? Ez hülyeség. Termelődik karnitin a testünkben, fogyasztunk teát, gyógynövényeket.. ezek csak a marketing szerint segítenek "zsírégetésben".
Ahogyan a szaunaöv is egy kis segítség.
Meg a flabélos edzés.
Vagy az összes külső segítség csak marketing, mivel sok embernek a semmiből is meg kell tudnia élni. Én azt mondom (azt tapasztalom mindenkinél, tanulmányok során arra jöttem rá) hogy ha egyenletesen tartjuk a vércukorszintünket, akkor pont úgy ég le a zsír az egészséges mennyiségig, mintha az összes segítő csodaszert használnánk.
De ha használ is valamit, akik használnák mit mondanak? 1%-ban segít.
Hát akkor inkább a maradék 70-80% evésre, és a 20-30% edzésre figyelünk.
"burkoltan"...A kérdésem annyi lett volna, hogy melyiket javasolná egy olyan személy, aki ért is hozzá, esetleg próbálta is. Utólag az L-carnitinről olvasva arra jutottam, hogy bár segíti a *lebontott zsírsav elszállítását, ennek eredményeképp inkább energizáló hatása van. A Super Fat Burner-el kapcsolatban megoszlanak a vélemények, de több a pozitív visszajelzés, így ennél maradtam.
"Igen alacsony testzsírom van...'leégne' a maradék zsírom, ergó már veszélybe kerülhetnék?"
Ezek szerint életedben nem próbáltál még hasonló készítményt, mivel a válaszod szerint nem is volt rá szükséged. És egyben a válaszom erre hogy:
Ezek a készítmények nem csodaszerek, megfelelő diéta, súlyzós és aerob edzés mellett érhetsz el velük látávnyosabb eredményt. Vagyis ha 180 cm magas vagy és 65 kiló, akkor nem fogsz belehalni ha szeded, pusztán semmi szükséged rá.
Akkor eljutottunk arra a pontra, hogy sem nekem, sem más embernek nincs szüksége rá, hiszen a fogyás folyamata nem ezen múlik.
Versenysportolóknak a teljesítményük fokozása érdekében viszont lehet valamekkora jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!