Ki használ itt Hoodiet sprayt? Az segítene?
Figyelt kérdés
használtam pár hétig utána honapokig nem de most újra akarom használni csak elfelejtettem hogy hányszor kell spriccelni a számba a használati utasítását meg nem találom. azt tudom hogy naponta 3× evés előtt csak azt nem hogy hányszor2012. dec. 16. 15:22
11/15 anonim válasza:
lol :D:D jujj... értelmezési gondok úgy látom nálad is vannak.
nem neked írtam ám, hogy cseszd meg, olvasd újra. és még csak nem is gondoltam komolyan, ha értenéd az iróniát.
12/15 anonim válasza:
ja és "azt tudom hogy naponta 3× evés előtt csak azt nem hogy hányszor" vs. "ha most leírja nekem hogy minimum ötször kéne enni naponta mintha ezt nem tudná mindenki"... miről beszélsz? :D
abba már bele se kezdek, hogy mi a szarért nem eszel inkább normálisan meg edzel, ahelyett h ettől várod az eredményt.
13/15 anonim válasza:
leírta értelmesen az első, hogy: "Az ajánlott mennyiség naponta 3x fél órával evés előtt 5 fújás"
szóval nem hiszem, hogy mindenki hülye rajtad kívül, gondolkozzál már...
14/15 A kérdező kommentje:
honnan veszed hogy nem edzek és nem eszek normálisan..?:) csak segítőnek akarom szedni mert irto nagy az étvágyam és mindig éhes vagyok hogy ne legyen olyan rossz..-.-
2013. jan. 4. 19:57
15/15 anonim válasza:
ha rendes diétád lenne, nem lennél tőle éhes. ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!