Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ki használ itt Hoodiet sprayt?...

Ki használ itt Hoodiet sprayt? Az segítene?

Figyelt kérdés
használtam pár hétig utána honapokig nem de most újra akarom használni csak elfelejtettem hogy hányszor kell spriccelni a számba a használati utasítását meg nem találom. azt tudom hogy naponta 3× evés előtt csak azt nem hogy hányszor
2012. dec. 16. 15:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

lol :D:D jujj... értelmezési gondok úgy látom nálad is vannak.

nem neked írtam ám, hogy cseszd meg, olvasd újra. és még csak nem is gondoltam komolyan, ha értenéd az iróniát.

2013. jan. 3. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:

ja és "azt tudom hogy naponta 3× evés előtt csak azt nem hogy hányszor" vs. "ha most leírja nekem hogy minimum ötször kéne enni naponta mintha ezt nem tudná mindenki"... miről beszélsz? :D

abba már bele se kezdek, hogy mi a szarért nem eszel inkább normálisan meg edzel, ahelyett h ettől várod az eredményt.

2013. jan. 3. 23:28
 13/15 anonim ***** válasza:

leírta értelmesen az első, hogy: "Az ajánlott mennyiség naponta 3x fél órával evés előtt 5 fújás"

szóval nem hiszem, hogy mindenki hülye rajtad kívül, gondolkozzál már...

2013. jan. 3. 23:31
 14/15 A kérdező kommentje:
honnan veszed hogy nem edzek és nem eszek normálisan..?:) csak segítőnek akarom szedni mert irto nagy az étvágyam és mindig éhes vagyok hogy ne legyen olyan rossz..-.-
2013. jan. 4. 19:57
 15/15 anonim ***** válasza:
ha rendes diétád lenne, nem lennél tőle éhes. ennyire egyszerű.
2013. jan. 4. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!