Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi a véleményetek a Fogyókúra...

Mi a véleményetek a Fogyókúra Forte készítményről?

Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Diéta nélkül szart sem ér.

Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm szénhidrát. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojásfehérje. Szénhidrát: Zab, barna rizs, zöldség, teljes kiőrlésű kenyér. Étkezz gyakran, 5-6-7 étkezés is simán belefér. Vacsorára csak fehérjét egyél. Igyál 2-3 liter vizet!

Edzés: Végezz legalább fél óráig tartó aerob edzést(futás, gyors séta, biciklizés) heti 4-5-ször. A kaján múlik a fogyás kb. 70%-a. 25% az edzés, 5% a kellő mennyiségű pihenés, alvás. Egy ilyen fogyasztó cucc kb. 1-2%-ban segíthet hozzá a fogyáshoz. nem érdemes megvenni.

2012. dec. 13. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem az a velemenyem, hogy az embernek az eletmodjat kell megvaltoztatnia es el kell kezdeni mozogni. az vezethet a testsuly csokkenesehez hosszu tavon. ha csokken is barmelyik bogyotol a sulyod akkor azt nem a te munkad kovetkezteben ered el es ha ugy erzed, hogy elerted a celod akkor minden visszater a regibe es elkezdodik ujra a gyarapodas.
2012. dec. 13. 23:41
 3/3 qqcskaka válasza:

Sziasztok. Az oldalukon mi párommal próbáltunk hozzá szólni,,,de persze ha negatív dolog és persze ami a lényeg, hogy valós dolgot írsz ki,letörlik,,próbáljátok csak ki. Járjatok útána ennek a készítménynek,,leírják mi van benne pontosan,,,de szokták mondani amíg van lószar lesz veréb is!!!

Ime az én személyes hozzászólásom ehhez. :)

- Olvasgatom az itt leírtakat.Én naprakészen állok többnyire az új vitaminok,étrend kiegészítők előtt. Csak a saját átélt dolgaimat tudom megosztani veletek. 36 éves vagyok,3 évvel korábban 94 kilót nyomtam. Ráment a házasságom stb stb. Minden létező szert kipróbáltam,,nem kevés pénzért.Mindig valahonnan jött,valamelyik országból,ami persze lenyomozhatatlan, így maradt a kipróbálom dolog. És amit itt a hozzá szólásokban láttam,,igen placebó hatású szerek ezek többnyire,és anyagcsere égetők.De semmi több. Ahogy írják többen is, Szigorú diéta és edzés mellet fogyott. Hát én is így jártam, minden kidobott és elpocsékolt pénz után nekiálltam rendszeresen edzeni,futni,ez napi 1 órát vesz igénybe. Megcsináltam a heti élelem beosztásomat,(miből-mennyit).Mára visszanyertem a fiatalságomat,szó szerint, 62-65kiló közt ingázom,rendszeresen edzem és néha jókat eszem,,,,nem hagyom el magam. A kérdés az,hogy megérte??? És a válasz,,Igen,,.. Már előbb kellet volna, és talán még mindig boldog házasságban élnék stb stb. Ezek a szerek,,,ha nem szteroid hatásúak,semmit nem érnek, De Ha mégis lesz egyszer ilyen,,,azon gondolkozzatok el,,,öröké ezt fogjátok szedni?? A szervezet mindent megjegyez és később bosszút áll!!! Higgyétek el,,napi 20-30 perc kocogás, biciklizés, gugólás,és jól beosztott élelmezés rengeteget segít!!! Ezek csak felesleges pénzkidobások!! Szép dolog az álmodozás,tudom, csak az a baj hogy mindig felébredsz a végén!!

2013. jan. 17. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!