Még mindig be lehet szerezni Reductil-t Romániából vény nélkül?
Neten sok helyen árulnak, de így nem akarok venni. Ismerős tudna hozni Romániából, de nem tudom még mindig lehet ott vény nélkül kapni? Sokáig lehetett, de nem tudom most is?
(Kérlek titeket hagyjuk a mérgezem magam, meg ne zabáljak, inkább fussak 3 maratont naponta dumákat! Köszönöm!)
Senki nem válaszolt, de megtudtam amit akartam. Leírom a választ hátha valakit később is érdekel esetleg...
Romániában forgalomban van a szer, de vényköteles!!!
És így is tudsz onnan szerezni? Nekem azt amit itthon lehet beszerezni nagy kamunak tűnik, már elnézést, de szart se ér. Míg amit kintről hoztak gyógyszertárból az tuti volt. Szóval csak be kéne szerezni, de BIZTOS forrásból. :(
Írhatsz privit is!
Nem írok privit mert én sem tudok így szerezni :(
És ugyanaz a gondom ami neked: nagy kamunak látszik amit neten árulnak, ezért akartam gyógyszertárból, biztonságosan, de sajnos így nem tudok.
Viszont ha esetleg tudsz majd valamit, szólj nekem is kérlek.
Sajnos el kell,hogy keserítsem,NEM LEHET kapni.
honnan tudom?
4 gyógyszertárat sikerült felhívnom,mert életbevágó lenne szereznem,de nem lehet.
nagyvarad.ro oldalon meglettek a patikák.
kiderült ,hogy 0040 románia előhívója,majd 259 nagyváradé+a tel.szám.
Nufárul (GYÓGYSZERTÁRAK)
Tel.: 413058
Cím.: Nufarului, 50 szám
Ezt kell beütni a teloba:0040259413058
6-7et hivtam végig,de 3-nál rámcsapták,amikor magyarul szóltaltam meg,3-4 viszont megmondta,hogy nem lehet kapni náluk,mert ott is be van tiltva sajnos.
Mekkora szerencse,hogy felhivtam őket,mert kiakartam utazni szerencsét próbálni,de nem mentem a vakvilágba.
Mellesleg,ha romániában lehetne kapni,és nincs vám sem,akkor marha nagy gyoygszerturizmus lenne,de nincs.
170 kg vagyok,végső esélyem volt,nem tudom...
Egyszer használtam és valóban használt is,de mire kiváltottam volna a többit,pont betiltották,ilyen a szerencsém.
A kérdés kiirójának igaza van a maraton futós részben.
Mellesleg ,hogy tönkretesz stb.
Kérdem én ,szerintetek nincs elég betesége egy 160-170 kg-.os embernek? Szív,érrendszer stb. Nagy kárt már nem tud okozni. Csak megkellett volna szabni,hogy nem 70 kg-os csitriknek adták volna be és még mindig forgalomban lenne.
.........
Üdv!+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!