Slim advance-val kapcsolatban vannak tapasztalatok?
Szia!
Én is kíváncsi lennék a tapasztalatokra, de van egy gondom, a weboldalt ami fel van tüntetve nem tudom megnyitni, mert azt írja, hogy nem találja a címet.Megpróbáltam sms-ben rendelni,de az üzenet nem kézbesíthető!!
Ez nagyon fura!Van valami ötlet??
Sziasztok!
Én megrendeltem 2 hete hétfőn de még mindig nem küldték és azóta a honlapjuk is megszűnt!
Nem tudom, hogy lesz-e még belőle valami:S
Látom már régebbi téma. Én 2010.09.13-án rendeltem meg és meg is kaptam. Viszont teljesen más dolgok, mint aminek elképzeltem. Gagyinak tűnik, hatása egyenlőre semmi (4 nap) alatt. Nem nagyon szoktam bedőlni ezeknek az ajánlatoknak, most még is ez történt. Ha van valakinek tapasztalata, szívesen olvasnám.
Jelenleg még kétségeim vannak , hogy tovább merjem inni. Semmilyen pontos adagolás nincs rajta, az összetétel szerint csupa gyógynövény, az illata és állaga alapján , pedig bármi is lehet.
Azóta naponta ugyanettől a cégtől más terméknévvel már 4 "visszautasíthatatlan" ajánlatot kaptam.
Valahogy a megrendelés megérkezése után találtam csak rá erre az apró betűs részre a honlapon:
COPYRIGHT (C) 2008 XXX *FONTOS INFORMÁCIÓ*: A RENDSZERES TESTMOZGÁS ÉS AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS A SIKERES FOGYÁS FELTÉTELE. AZ ITT BEMUTATOTT EREDMÉNYEK NEM TIPIKUSAK. AZ EGYÉNI EREDMÉNYEK ELTÉRHETNEK ETTŐL ÉS NEM ÉRHETŐEK EL KIZÁRÓLAG A KÉSZÍTMÉNY ALKALMAZÁSÁVAL. AZ ITT KÖZÖLT ÁLLÍTÁSOKAT NEM ÉRTÉKELTE AZ ÉLELMISZERÜGYI HATÓSÁG. A TERMÉKNEK NEM CÉLJA SEMMIFÉLE BETEGSÉG DIAGNOSZTIZÁLÁSA, KEZELÉSE, GYÓGYÍTÁSA VAGY MEGELŐZÉSE. A KÉSZÍTMÉNY ALKALMAZÁSÁT MEGELŐZŐEN OLVASSA VÉGIG A CÍMKÉT ÉS AZ UTASÍTÁSOKAT. KÉRJE KI ORVOSA TANÁCSÁT A KÉSZÍTMÉNY ALKALMAZÁSA ÉS BÁRMELY FOGYÓKÚRÁS VAGY MOZGÁSPROGRAM ELKEZDÉSE ELŐTT. NE HASZNÁLJA A TERMÉKET, HA VÁRANDÓS VAGY SZOPTAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!