Milyen zsírégető készítmény ajánlotok, elkezdtem aktívan sportolni, lendületesebben szeretném eltüntetni a felesleget?
Figyelt kérdés
Heti 3 judo edzés a biztos, plusz ezen felül még úszás a terv. Fogyni akarok, javítani a kondimat, az egészségemet.
23 évesen, megint felpakoltam magamra azt a felesleget, amit 1 éve már sikerült elhagynom, most visszatértem az aktív sporthoz, ez diétával összerakva hatásosabb lesz remélhetőleg.
A sportoláshoz szeretnék valami zsírégető szert is használni, tudtok valamit ajánlani?
2012. szept. 5. 13:25
1/7 anonim válasza:
Ne használj semmi zsírégetőt,semmi értelme,egészségtelen és csak pénzt dobsz ki vele.
2/7 A kérdező kommentje:
Biztosan? Van az a Carnitin, vagy micsoda, az se jó?
2012. szept. 5. 13:28
3/7 anonim válasza:
Én az L-karnitint azt ajánlom! Nincs mellékhatása, energiát ad edzés közben, és zsírégető hatása van!
4/7 poiu válasza:
Az l-Carnitin szállítja a zsírsavakat az "égetés" szervecskéjébe, innen jött az ötlet. Van bizonyított hatása valamennyi izomgyarapodásra de nem bizonyított a zsírégető szerepe (ettől még lehet). DE ha van is, mindössze pár százalékot jelent. A fogyási szakaszban érdemes a kikerülhetetlen minimumra csökkenteni a gyors szénhidrátokat (kenyér, rizs, krumpli, tészta), helyettük sok zöldséget és húst enni.
5/7 anonim válasza:
L-carnitine. Üditőként szoktam inni.
6/7 Tom Benko válasza:
Malacpörzsölô...
Minek a zsírt még külön égetni, a mozgás kellô mértékben megoldja.
7/7 anonim válasza:
SZerintem h szedsz is valamit, az harmadlagos a tervben. elso az etkezes, masodik a sport, es utana a tobbi. Azert fontos a dieta, mert anelul nem fogsz fogyni, csak erosodni, mellesleg ha megint abbahagyod, akkor meg tobb jon fel rad. Tehat az etkezesen van szerintem a legnagyobb hangsuly, arra mindig figyelni kell. Ezt a karnitint vAGY MIT EN IS hallottam, hogy jo, tehat kilehet probalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!