Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Cefamadarról vélemények? Hol...

Cefamadarról vélemények? Hol szerezhető be?

Figyelt kérdés

(Homeopátiás súlycsökkentő)

1 hónap alatt lefogytam 5 kilót,étrendváltozással és persze tornával.Az elmúlt 3 hétben viszont egy kiló sem ment le rólam,ezert gondoltam,hogy ezt elkezdeném szedni,mivel ez gyógynövényekből áll. Tudtok segíteni?

Még annyi,hogy körülbelül 15 kilótól még meg kellene szabadulnom. Gondolom közrejátszik,hogy székletproblémám van de úgy hallottam a kamilla tea segíthet valamit.

Köszönöm előre is.

2012. aug. 22. 17:31
 1/1 Szoondiii ***** válasza:

étvágy csökkentő, ami csak bizonyos német tanulmányok szerint segít súlycsökkentésben (én speciel beszéltem a gyártóval).

na most akkor pillantsunk a valóságra? nem árt néha..

nem az éhségtől lesz zsíros valaki, hanem az ingadozó vércukor- és inzulin szinttől a vérében.

amíg valaki szénhidrát alapú táplálkozást folytat, amíg tejféléket eszik, addig nem fog fogyni, csak ha szerencséje van.

nem több vásárlással lehetne ezen segíteni, hanem kevesebbel. jelen esetben nem kellene megvenni a liszt, cukor, tej tartalmú élelmiszereket, maradjanak a húsok, zöldségek, gyümölcsök, magvak..

ettől függetlenül ki lehet próbálni ezt a terméket, csak nem tudom hogy marad pénz minőségi húsra minden nap (lehtőleg halakat is együnk, tengeri-hidegvizi állatokat, amik eléggé drágák), nap mint nap friss zöldségre, és még cefamadarra is.

2012. aug. 23. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!