Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Metabol Forte? Szedte mostanáb...

Metabol Forte? Szedte mostanában valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy lehet -e még Metabol Fortét kapni, illetve szedte -e valaki mostanában és mennyit sikerült leadnia. Annak idején még anyukám szedte a Metabolt, neki jó tapasztalatai voltak vele, de érdekelne mások véleménye is. Azoké, akik szedték természetesen :)
2012. aug. 21. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Én tavaly előtt szedtem, nekem abszolút bevált 14 kilót fogytam vele, néminemű sporttal kiegészítve és valamennyire az étkezésre is odafigyeltem. De hogy miket ettem akkor, arra már nem emlékszem. Arra viszont emlékszem, hogy nem volt valami nagyon durva diéta :)
2012. aug. 22. 16:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is Metabol Fortét szedtem, mondjuk én a Rossmannban vettem. Hogy ott van-e még nem tudom, mostanában nem szoktam figyelni, de szerintem ha beírod a keresőbe, biztosan megtalálod az oldalukat, ahonnan tudsz rendelni.
2012. aug. 23. 14:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, a kérdés másik felére nem válaszoltam :) 17 kilót fogytam :) Tartom a súlyom azóta is, de az igaz, hogy jobban megnézem, hogy miből és mennyit eszek :)
2012. aug. 23. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!