Segitetek nekem?
Most kezdtem el fogyokuràzni 2 napja,eddig Német-ben voltam a szüleimmel nyaralni,gondolhatod hogy nem fogok fogyukuràzni egy nyaralàson -.-''
és még van rà esélyem;)
Egészségesen sehogy, mondjuk olyan másfél fog menni maximum. De azt is közölhetnéd milyen magas vagy, mit eszel, és mennyit mozogsz.
Mert mozgás nélkül tuti hogy nem fog menni.
utolsó, nagyjából igaad van.
Szerintem én csak azért ne híztam meg, mert 14 évesen 190 cm vagyok... :)
Amúgy meg, nézz utána a sportolói életmódnak, azt puhítsd egy kicsit, tehát ezzel annyit kérek, hogy tölts el fél órát a gép előtt, nézd meg mit esznek és mit nem a sportolók.
Ja igen: és a mozgást már nem is mondom, alap dolog, de mindig csak annyit ami jól esik. Nem azt mondom. Hanem azt, hogy mindig csak annyit egyél, amennyi beléd fér. Ne többet, mert attól görcsölsz, de ne is sokkal kevesebbet, mert akkor meg gyakrabban éhezel meg, akkor meg, tapasztalataim szerint könnyebben rászánod magad a hizlaló hajákra.
DFe ami nagyon nagyon nagyon fontos: mindent FOKOZATOSAN, FOKOZATOSAN, ÉS HARMADSZOR IS LEÍROM, FOKOZATOSAN KELL TENNI. Nem fogod elviselni a napi 50 felülést se, ha csak úgy beledobod magad. Első-harmadik napon tíz, harmadik-hatodik napon 15, 7+ napokon meg már lehet napi 3-mal növelni. Bár ez így is megterhelő (saját tapasztalat).
Szal ennyi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!