Hogyan isszátok a zöld teát? Nem befolyásolja az esti pihenést?
én régebben mézzel ittam , de egy ideje már csak magában.
nem tudom, hogy befolyásolná-e az esti pihenést,mert én általában ebéd után szoktam inni egy bögrével.
azt hallottam viszont, hogy az élénkítő hatása tovább tart mint a kávénak, de gondolom azt sem este szoktál inni :)
Reggel és ebéd után iszom egy csészével, cukorral (ha van méz, akkor azzal). Engem felélénkít, kávézni nem kávézom már 1 hónapja (nem volt könnyű leszokni róla :))).
Ha este iszom teát, éjszaka órákig fennvagyok.
En nem szoktam semmiféle teát inni, és általában a székely emberek nem, mivelhogy a székely mindent bicskával eszik, és a teát nem lehet. De rről jut esszembe egy vicc.
Sétál a szákely a pesti utcán, látja, hogy egy helyt banánt esznek.Ő nem tudja miaz, hát ő is vesz egyet. Előveszi bicskáját és egy fej vöröshagymát.Egy darabig eszegeti kínkeservesen, majd így morfondírozik bajusza alatt.
Én nem tudom mivel etetik ezek a pestiek a disznókat, de ennek a szalonnának se íze se bűze, és a bőre olyan mint egy árpádsávos tehénfos.
délután 4ig iszom zöld teát, utána már nem. és semmit sem teszek bele, se citrom, se cukor, se méz....
70-80 fokos vízben áztatom kb 1-2 percig, és minél hamarabb igyekszem meginni, mielőtt a szép zöld színből barnára változna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!