Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi a gyógyszer neve?

Mi a gyógyszer neve?

Figyelt kérdés
Hallottam olyan gyógyszerről, hogy reggel be kell venni és egész nap nem vagyok éhes tőle elveszi az étvágyadat é ennek a gyógyszernek szeretném megtudni a nevét és hogy kb. mennyibe kerül a válaszokat előre is köszönöm.
2012. aug. 9. 11:30
 1/7 Szoondiii ***** válasza:

minden gyorsító hatású, úgymond "diszkódrog" ilyen.

ezek tiltott szerek, a vásárlásukat, birtoklásukat, használatukat a törvény bünteti, egyébként meg veszélyes. minden drog és gyógyszer veszélyes, mérgező.

hogy te ilyenek felől érdeklődsz, az azt hiszem elkeseríthet engem, de a válasz az extasy, adipex. ilyen néven árulnak ilyen hatású szereket, nyilván van más fantázianevük is.

2012. aug. 9. 11:36
 2/7 Smartguy86 ***** válasza:
79%

Amire te gondolsz, az az adipex. Ez egy amfetaminszármazék - tehát lényegében olyan, mintha speedet szednél. Drog! Illegális, sok országban kapható gyógyszerként, de csak orvosi rendelvényre, NEM fogyókúrához!

Az éhségérzet elnyomása nem javasolt - enni kell! Aki nem eszik, az meghal. Így van ez az adipexel is. Biztos hallottál már pár diszkóbalesetről, ahol drog okozta a fiatal halálát. Az adipexel könnyedén eshetsz ilyen csapdába.

Hogy működik: felpörgeti az anyagcserét, a szervezetben olyan változásokat okoz, amitől az étvágy elmegy, de az energizáltság teljes - bomlanak a fehérjék, a sejtekben tárolt glikogén és persze zsír is. Eközben kihajtja az összes vizet a testből (mint minden amfetamin), ezért az első hét szedés után akár 5-10 kilót is fogy, aki szedi.

Ez a fogyás persze nem zsírból történik, hanem vízből - az ember testének 75%-a víz. Az első hét után a fogyás megáll, a helyét átveszi a levertség, depresszió, fáradtság, fogékonyság a betegségekre. Majd jön a magas véronyomás, állandó fejfájás, hányinger, az anyagcsere lassulása.

Ebben a stádiumban már csak úgy élsz, ha ettél/ittál is, mert ha nem eszel, akkor 1 hét után már valószínűleg egy kórházban fekszel vagy holtan a szobádban.

Ekkor szokták letenni a szert és elkezdeni normálisan enni. Az evés a felborult hormonháztartással és a lassú anyagcserével hirtelen hízáshoz vezet - a test mindent igyekszik eltartalékolni egy újabb éhezésre felkészülve.

Ilyenkor szokták azt mondani sokan, hogy nem ment el az eszük és inkább fogynak lassan de egészségesen diétával és sporttal. A másik fele meg belekezd még egy kúrába (mert azt hiszi, hogy az első hét fogyása csoda volt és az zsírból ment le), amitől aztán olyan visszafordíthatatlan károkat szenved a szervezet, mint egy drogfüggőnél...

Rajtad áll a választás! Én csak leírtam, hogy tudományosan mik a tények...

2012. aug. 9. 12:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm de én nem ilyenekre gondoltam találkoztam egy emberrel de ő biztos hogy gyógyszertárba vette ezt a gyógyszert vagy BioTech-be de biztos hogy nem illegális csak nemtudom a nevét ez egy fogyókúrás gyógyszer talán még zsírégető hatása is van de az már nem 100%
2012. aug. 9. 14:25
 4/7 Szoondiii ***** válasza:

akkor néhány alap még:

fogyókúrás gyógyszer nincs, zsírégető meg végképp nem létezik.

fogyáshoz felírhatnak gyógyszert, erről írtunk de ez nem jó ötlet egyébként. meg nem biztos, hogy az orvos ért a táplálkozáshoz (még szép hogy ne ért) így valami jó kis gyógyszeripari termék neki majd jó lesz..

a biotechben meg 100%, hogy nem vettek gyógyszert. fogyást segítő táplálék kiegészítőt igen, csak éppen ezeknek sincs semmi hatása, amiért megérné megvenni ezeket. ezek nélkül is lehet jól enni, mozogni..

2012. aug. 9. 14:30
 5/7 A kérdező kommentje:
de én szerintem biotech-es cucc volt meg van sokféle zsírégető de mind1 feladtam a keresést majd bemegyek személyesen és beszélek a bioteches palival :d de azér kösz
2012. aug. 9. 21:54
 6/7 Szoondiii ***** válasza:

na, megkérdezted?

zsírégetők nincsenek, ez csak egy elnevezés, nem azt jelenti, hogy fogyni fogsz tőlük..

a biotechnek az a dolga, hogy a pénzedért cserébe adjon valamit. ha te pénzt adsz zsírégetőért, akkor ad egy doboz tablettát, amire rá lesz írva hogy zsírégető. mert pénzt adsz érte.

2012. aug. 14. 08:48
 7/7 anonim válasza:
szerintem ez a Hoodia. a fogyi.ws.com oldalon lehet elolvasni róla mindent és megrendelni
2012. aug. 16. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!