Rapsberry Vital: használta már valaki?
Figyelt kérdés
A leírás szerint természetes összetevőkből áll. Nem hiszek a testmozgás és fegyelmezett étrend nélküli fogyásban, inkább csak egy kis rásegítést szeretnék. Vélemények?2012. júl. 30. 13:12
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én két hete szedem,de én is kiegészítésként,sportolni nem járok tul gyakran,de diétázok.
A két hét alatt 4 kilót fogytam le.ha már heti 3 is lemegy átlagba akkor annak nagyon örülnék.
2/4 anonim válasza:
azóta szeditek a Rasperbby Vitalt?? újabb vélemények róla? :)
3/4 anonim válasza:
én egy hete kezdtem el, nekem is jók idáig a tapasztalataim,mostanra két kiló ment le,mellékhatása nem volt,de ennyi idő alatt sajnos még mást nem tapasztaltam, majd írok ha már több tapasztalatom lesz.
4/4 anonim válasza:
A fogyasztószert 2 hónapig szedtem nem fogytam egy dekát sem,gyomrom fájt,székrekedésem lett,súlyom nőt.Vissza-
küldtem a fogyasztószert. Azóta sem reagáltak rá.A pénzt nem kaptam vissza.Szerintem egy nagy átverés az egész,
nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!