Mi annak a fogyasztószernek a neve, amit az egyik idöjós csaj reklámoz?
személyi edző...
csak nem képzeled, hogy attól néz ki úgy a csaj, ahogy? :)
de van az a pénz, amiért ezt mondja...
Slim Duo, erre gondolsz? Pataki Zita reklámozza.
De csatlakozva az előttem szólóhoz nem ettől fogyott le, járt orvoshoz, speciális diétát állított össze neki, azzal sikerült pár kilót leadnia valamelyik tv műsorban volt vele egyszer riport.
Fogyni alvás közben valami tablettától? Én is ezt szeretném, de hát ez marhaság...
kb 150 embernek leírtam már,de megteszem ismét...
amit fogyasztószerre költesz,amivel kb semmit nem fogsz elérni hosszútávon,azt az összeget költsd el szépen uszodabérletre,személyi edzőre,futócipőre!
kezdj el szépen mozogni!nem kell kifogásokat keresni és már meg is indulnak a kilók lefelé,de amíg otthon ülsz a tévé előtt és vársz a csodára,addig semmi nem fog történni!esetleg annyi,hogy több 10.000 elmegy ilyen löttyökre és a súlyod még mindig ugyan annyi marad!
de én igazából azt nem tudom felfogni,hogy értelmes ember miért nem tud a másik kárán tanulni???????
120.000 ember írta már itt az oldalon,hogy semmit nem érnek ezek a csodaszerek,ennek ellenére minden nap van vagy 10 ilyen kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!