Melyik "eszközzel" lehet a legtöbb kg-ot leadni 1.5 hónap? Légyszi termék nevet, és árat is írjatok. Ha van tapasztaat, akkor az is jöhet.
Termék neve: Sport
Ára: 0-5000Ft
Egyél rendszeresen, kis adagokban, napi 5x. Sok zöldség, kevés gyümölcs. Csirkemell, hal. Napi minimum 3 liter víz. Semmi cukrozott üdítő (még gyümölcslé sem, ugyanis rengeteg cukrot tartalmaz, az emberek mégis azt hiszik, hogy lehet vele fogyózni). Nincs csipsz, csoki, süti... Cukor helyett édesítőszer (pár száz forint), kerüld a pékárukat, vagy egyél teljes kiőrlésű dolgokat.
Felejtsd el a DVD-s edzéseket, jó idő van, irány futni, bicajozni. Semmibe sem kerül, mégis rengeteget leadhatsz vele. Ha több, mint 20kg van rajtad, akkor kezdetben csak dinamikus sétát ajánlok, utána jöhet a futás.
Nincsenek csodaszerek, semelyik gyógyszer nem fogyaszt. Az étvágyad pedig úgyis csökkenni fog egy idő után, ha rendszeresen, egészségesen táplálkozol.
Kettlebell-el. Ár:súlytól függően 3-18 ezer Ft. (Már szerintem ami neked, mint kezdőnek kellhet s mivel nem tudom az adataidat, ezért határoltam be ekkora intervallumot.)
Nagyon sok pozitív tapasztalatom van vele. Ha csak a fogyasztó hatásáról kell beszélnem, akkor elmondhatom, hogy messze az egyik legjobb zsírégető eszköz.
Tessék, itt nézz szét ha akarsz:
Ha megfogott, kérdezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!