Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyik "eszközzel" lehet a...

Melyik "eszközzel" lehet a legtöbb kg-ot leadni 1.5 hónap? Légyszi termék nevet, és árat is írjatok. Ha van tapasztaat, akkor az is jöhet.

Figyelt kérdés

2012. júl. 9. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
az összessel
2012. júl. 9. 13:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Este vacsorára főtt sonka vagy tojás savanyú káposztával vagy kovászos uborkával. Nekem ez vált be, minden este ezt eszem. Mozgásnak felüléseket csinálok. Régebben még szedtem az Anorex Quick Diet-et is, azzal is fogytam 5-6 kilót 2 hónap alatt. (rozika.hu-n találsz 200 szemeset)
2012. júl. 9. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Termék neve: Sport

Ára: 0-5000Ft

Egyél rendszeresen, kis adagokban, napi 5x. Sok zöldség, kevés gyümölcs. Csirkemell, hal. Napi minimum 3 liter víz. Semmi cukrozott üdítő (még gyümölcslé sem, ugyanis rengeteg cukrot tartalmaz, az emberek mégis azt hiszik, hogy lehet vele fogyózni). Nincs csipsz, csoki, süti... Cukor helyett édesítőszer (pár száz forint), kerüld a pékárukat, vagy egyél teljes kiőrlésű dolgokat.

Felejtsd el a DVD-s edzéseket, jó idő van, irány futni, bicajozni. Semmibe sem kerül, mégis rengeteget leadhatsz vele. Ha több, mint 20kg van rajtad, akkor kezdetben csak dinamikus sétát ajánlok, utána jöhet a futás.

Nincsenek csodaszerek, semelyik gyógyszer nem fogyaszt. Az étvágyad pedig úgyis csökkenni fog egy idő után, ha rendszeresen, egészségesen táplálkozol.

2012. júl. 9. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Privátba árulok kamu Adipexet, de a placebó hatás miatt fogyhatsz tőle. Ami nagyon jó még az a káposzta levesbe mártott hullahopp karika, amit a paprikakrémmel bekent, befolpackozott hasadon forgatsz, mobilszaunázás után, leg magic előtt.
2012. júl. 9. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Kettlebell-el. Ár:súlytól függően 3-18 ezer Ft. (Már szerintem ami neked, mint kezdőnek kellhet s mivel nem tudom az adataidat, ezért határoltam be ekkora intervallumot.)

Nagyon sok pozitív tapasztalatom van vele. Ha csak a fogyasztó hatásáról kell beszélnem, akkor elmondhatom, hogy messze az egyik legjobb zsírégető eszköz.

Tessék, itt nézz szét ha akarsz:

[link]

Ha megfogott, kérdezz.

2012. júl. 9. 13:40
 6/9 anonim válasza:
76%
13:33 Hát mostmár így hogy felfetted a titkot, lelődted a placebohatást:D
2012. júl. 9. 13:52
 7/9 anonim ***** válasza:
30 Days-t szedtem, mikor fogyóztam, 5-6 ezer körül volt, és 11 kilót fogytam :)
2012. júl. 10. 11:02
 8/9 anonim válasza:
kérdezd jigsaw-ot XD
2012. júl. 10. 14:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha megvan az elszántságod és az akaraterőd, akkor másfél hónap alatt csodákat lehet művelni. Minél kevesebb szénhidrát és mozgás! A futás talán a legeslegjobb, de ha nagyon leszorítod a szénh. bevitelt, akkor sztem arra nem lesz erőd. Nem kell szedni semmit. Anyukám az összes 10 000 Ft alatti teát, kapszulát, shake-et stb. kipróbálta (az itt említett 30 days-t is), de soha egyiktől se fogyott semmit. De frankón egy dekát se. (Mellette persze ugyanúgy étkezik, nem sportol semmit és nem érti , h miért nem fogy :D ) Ja, az akupresszúra és a zsírégető masszázs is megvolt neki.
2012. okt. 23. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!