Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Káposztaleveskúrával jó...

Káposztaleveskúrával jó tapasztalatai vannak?

Figyelt kérdés
az igért 4-9 kg helyett csak 3 kg-ot fogytam egy hét alatt,ami azért jó mert legalább nem drasztikus.jöv héten ismét csinálok egy kúrát,másnak milyen tapasztalatai vannak?
2009. júl. 10. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Zsírból nem fogytál sajnos egy dehát sem, csak a súlyod lett kisebb a hasmenéstől... Tartós fogyáshoz nem vezet ez a diéta, viszont elősegíti a jojózást. Heti egy kilónál többet nem nagyon illik ledobni, ha ennél több megy le, abból nem lesz tartós fogyás. Én azt javaslom, hogy inkább próbálj olyan módszert, ami ugyan lassabb, de hosszabbtávú eredményt hoz. Az egyoldalú, kampányszerű diéták nem vezetnek sehova. Szerintem ne csináld.
2009. júl. 10. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szia, első! egyetértek veled, hogy ez a kúra nem jó, de az, hogy heti 1 kilónál többet nem illik lefogyni, szerintem nem igy van. ha van egy túsúlyos ember, akinek van 40 kiló plusz, akkor nemhiszem, hogy elkezd fogyni hetente egy kilót. van akinek igenis kell a drasztikus súlyleadás, mert még mindig egészségesebb mint egy szívbetegség, vagy valami izületi probléma. sőt még azokat a buta lányokat is megértem, akik belevetik magukat a koplalásba. mindenkinek kell egy tanulójojo, és nem mindegyiknek ez a vége. én 30 kg-t fogytam, továbbá 5 kg-t hasplasztikával, és tartom. nem olyan nehéz, tény, hogy mindenre kell figyelnem, nem a legegészségesebb kúrát választottam, és fél év alatt ment végbe az egész, de eltelt egy év, és 4 kg ingadozik csak. van akinek nincs 40 hétre elegendő akarata, lehet csak én voltam gyenge. egyébként, csak a kérdésre válaszolva, vigyázz vele, sokan felpuffadnak, bélgörcsöket kaptak ettől a káposztaleves kúrától, csak okosan, ha rosszul érzed magad, hagyd abba, és keress valami mást.
2009. júl. 10. 19:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok.köszi a válaszokat.nem lett tőle bajom,nagyon finom volt.de kipróbálnák valami mást.van valami ötlet?
2009. júl. 10. 20:13
 4/8 anonim válasza:
Akárki akármit mond, igenis hogy helyes az 1kg/hét. Ezzel tartós, szenvedésmentes fogyást lehet elérni, és a bőröd sem megy szét. Napi egy óra mozgás ajánlott mellette! Hidd el hogy középtávon is már jobban megéri! (rövidtávon gyors fogyás tönkretesz és vissza is hízod, TAPASZTALAT) Ha heti egy kg-t leadsz, akkor egy ev alatt nagyonm sokat tudsz fogyni megeroltetes nelkul! ja, es ne csinálj mindenfele hulye nevu fogyokurat. Azt egyel amire a szervezetednek szuksege van. Erdemes az etkezesi piramist kovetni. A szervezetnek szuksege van szenhidratra, de lehetoleg olyanra ami nem epul be, vagy csak lassan, ilyen pl a rizs. Ennek a mennyisegnek a fele mennyisegu feherje (husi, lehetoleg csirke vagy marha zsirszegeny), zoldseg is kell. A zoldseghez kepest harmaddal kevesebb gyumolcs. Es az édességek csak nagyon nagyon kevés legyen. De legjobb ha utananezel ennek magad.
2009. júl. 10. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:
en nem mondtam hogy nem helyes a heti egy hét, nyilvánvaloan az e leghelyesebb, de azt is meg lehet érteni akinek nem megy.
2009. júl. 10. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
heti 1 kg, bocs :)
2009. júl. 11. 02:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy irtatok,az az igazség,hogy 67 kg voltam,és most vagyok 65.tehát nem olyan vészes kilót kéne leadnom,szoptattam eddig azért nem nem próbálkoztam semmivel.Most kerülöm a fehér lisztet,tésztát,édességet.rengeteget iszok,és 6 után már nem eszek.melette tornázok.remélem ez segíteni fog segíteni.
2009. júl. 11. 08:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Én csináltam ezt a diétát...1 kilót fogytam, pedig van túlsúlyom és mindent betartottam, tehát csak ezt ettem, de utána 4 kiló ugrott fel másfél hónap alatt.
2009. júl. 13. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!