Kinek mi a véleménye/ tapasztalata a P57 Hoodia kapszuláról? Ki mennyit fogyott tőle?
Bár én nem szedem/szedhetem, mert szoptatok, ki szeretném próbálni. A kolléganőm a szemem előtt dobott le 10 kilót, nem is olyan extra gyorsan, mert egy idő után pl. hétvégén vagy ha mentek valahova vendégségbe, nem szedte.
Én elolvastam a csomagolásán a tájékoztatót, és ott rajta van, hogy magas vérnyomás esetén nem javasolt meg hogy szapora szívverést okozhat.
De hát puszta koplalással nem lehet ilyen gyorsan ennyit fogyni, ha megemeli a pulzust és egy kicsit a vérnyomást, (egészséges embereknél) az gyorsítja az anyagcserét is. Nem csak az étvágycsökkentő hatása miatt hatékony, ténylegesen segít a zsírégetésben. A saját szememmel láttam.
Persze a hosszútávú mellékhatásokat nem tudhatjuk, és azt sem, hogy ki hajlamos magas vérnyomásra vagy szívinfarktusra akkor is, ha még nincsenek panaszai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!