Mennyit fogytatok a Zöld teával?
Pár nappal ezelött írták hogy sokat le tuttak fogyni a Zöld teával.Amíg elkezdődik a suli le szeretnék dobni néhány kilót és még van addig 2 hónapom.Csak azt szeretném megkérdezni hogy aki a Zöld teával fogyókúrázott az kb. mennyit fogyott?
ELŐRE IS KÖSZI MINDENKINEK.
Én kb. napi egy litert ittam, elosztva 3-4 nagy bögrével. Eleinte édesítővel, aztán annyira megszoktam az ízét, hogy nélküle.
Segített elmozdulni a 72 kg-ról, mert hónapokig nem tudtam ez alá menni. Kb. 2 hónap alatt fogytam 5-6 kg-ot. Különösebben nem diétáztam mellette és nem sportoltam, de kenyeret, pékárukat mellőztem és 18 óra után nem ettem. Ha mellette sportolsz és ügyelsz a kalóriákra, gondolom még jobban segít. Én sajnos az édességeket imádom, ezért nem ment le több, viszont tartottam a súlyom. Aztán megint elengedtem magam (édességek, kenyér), visszajött 2 kg. Most megint el fogom kezdeni rendszeresen inni és az édességeket is minimalizálni, mert szeretnék 60 kg-ra lefogyni.
Sok sikert!
Nagyon szépen köszönöm.
Ez most sok erőt adott és igen én most is fogyókúrázom de nem mertem addig megvenni míg nem tudok róla egy pár mindent.Azt tudom hogy nem szabad pékárúkat enni és édességet de 1hónapba legalább egyszer szabad.
És mégegyszer köszi.
Lehet enni pékárut/kenyeret/tésztát stb. csak nagyon keveset, ha éppen megkívánod akkor egy-két falatot simán letolhatsz, de arra ügyelj, hogy délután kettő után semmiképp, mert sok bennük a szénhidrát! :)
Ajánlom, hogy ha van alkalmad rá, akkor napi 20-30 percet tornázz (aerobik).
Ne vonj meg semmit a szervezetedtől, néha lehet enni édességet is, ha arról van szó, mert a szervezet elraktároz, és ha nem kapja meg a megfelelő szénhidrát mennyiséget, akkor először az izmokhoz nyúl, nem pedig a zsírhoz! Ebből kifolyólag, ha megvonod magadtól a magasabb szénhidrát tartalmú anyagokat, akkor a szervezeted lecsap rá, és felhalmozza még jobban.
Ja, és még valami! Ne egyből a forralt vizet öntsd a zöld teára, mert a forró víz (+90°C-os) kiöli a hatóanyagokat. Egy 5 percet hagyd állni a forralt vizet, és csak utána öntsd rá. :)
Én csak leírtam amit gondoltam/tapasztaltam. Így sikerült leadnom 10kg-t. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!