Lányok Nektek melyik narancsbőrtelenítő krém és/vagy módszer vált be a leginkább?
Lópikoló...
Vákumozás. Szilikonpohárral, vagy otthon buherálsz magadnak egy kis poharat, amivel felszippantod a bőrt és úgy húzogatod. Nekem 4-5 alakalom után már nagyon szép a bőröm, a barátom is megjegyezte, hogy mostmár le sem tudja venni a szemét a fenekemről!:-)
Itt egy vidi:
Szívesen!:-)
Remélem beválik.
Én olyan szilikonpoharat nem találtam sehol(eddig) mint ami a vidin van, de ha találsz egy hasonló anyagú műanyag poharat vagy valami flakont akkor azzal is lehet. Csak arra vigyázz hogy egy helyen max 3-4x húzd át(fel-le(1-2)aztán keresztbe(3-4) mert belilulhat a bőröd(nekem be is lilult első 2 alkalommal, mert nem tudtam hányszor kell áthúzni egy helyen), és használj babaolajat, vagy masszázsolajat, hogy kellőképp tudjon csúszni és ne kezdje ki a bőröd.
Utána egyébként 2 napid csúnyább a bőr(gondolom valamit felszínre hoz), de a 3.-4 napon már lehet látni, hogy szebb és egyenletesebb a bőr.!:-)
(u.i. : én édesítőszeres flakont vágtam le és égettem meg a szélét kicsit, hogy ne legyen éles, és az is beválik)
fhúú nagyon köszönöm a tippeket!!! :)
találtam egy viszonylag erre alkalmas poharat!! remélem szerencsém lesz és nekem is széppé válik egy idő után. most még valóban trutyis egy kicsit... köszi még egyszer!!
Hát képet nem küldök, de itthon felvettem videóra, és eléggé látványos volt a combom közepétől felfele, és az egész popsim. És nem csak ha összenyomtam a bőrt, vagy valami keményre ültem, hanem úgy ahogy van kicsi sűrű összefüggő göcsörtök.
3-4 alkalom után néztem a videón, hogy már csak akkor látszik ha félhomályba vok, tehát félig esik rá a fény, de rendes napfényben már csak enyhén egyenletlen a bőröm.(majdnem sima:-)
Van még, de most nem merem nagyon csinálni, mert ha megint belilulok(véletlenül) akkor 3-4 nap, míg elmúlik és addig nem tudok rövidebb cuccokat felvenni & amilyen az időjárás mostanában... ki tudja mikor lesz megint hirtelen 35 fok:?:-)
Ha befeszítem a popsim akkor még lehet látni, de most úgy járás közben, meg simán(bugyikába) alig látszik valami!:-)
Pedig bajlódtam már vele elég sokat(narancsbőr elleni masszázs, krémek, szauna....)de egyik sem vált be ENNYIRE!! Tényleg csodálkoztam, hogy az első alkalom után 3 nappal mennyire látványosan javult a bőröm!
Írj ha valamin elakadtál, hátha tudok segíteni!:-)
Sikerül azzal a pohárral amit találtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!