Gyógyszeres fogyókúra kinek mi vált be?
Szerintem, ha ilyen lenne, akkor mindenki gyorsan-frissen le tudna fogyni és nem kellene "megküzdeni" a jó alakért, és sokaknak az egészségért.
Ami használ: megnézed, hogy mikor, mit, mennyit eszel, elkezdel nemcsak számolni kcal-t, ch-t, egyebeket, hanem kemény fizikai terheléses mozgást (futás, kerékpár, úszás, akármi) végezni napi rendszerességgel.
Előveszel hozzá kismillió kitartást, és csinálod!
Ez az ami segít, aki ennél többet mond, az már legyen gyanús!
Napi 12 órát dolgzom nincs lehetőségem ilyesmire. Megválogatom mit eszem, de ez kevés, leginkább étvágycsökkentők és ilyesmikre gondolok.
Köszönöm a kommenteket, de olyan fusson napi rendszerességgel akinek van rá ideje.
Bocs, most vettem észre, hogy kérdeztél :)
Szóval: netről rendeltem, van egy oldaluk (illetve kettő is) és ott rendeltem meg. Érdemes szétnézni amúgy, ha mást is szeretnél, mert általában szoktak ilyen akciós csomagok lenni, de sajna nekem akkor pont nem volt plusz pénzem :( Szóval pár nap alatt kiszállították, közben, ahogy leveleztem velük, mondták, hogy nézzem meg a speckó étrendjüket, azt úgy ahogy betartottam, meg szedtem rendesen a tabikat. Első héten semmi, de a második héten lement 2,5 kiló, aztán szinte észrevétlenül repült le a többi. Nem kicsit voltam boldog :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!