Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Gyógyszeres fogyókúra kinek...

Gyógyszeres fogyókúra kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Ki szedett vagy szed olyan vényre vagy anélkül kapható gyógyszert ami használt, fogyott tőle?
2012. jún. 23. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha ilyen lenne, akkor mindenki gyorsan-frissen le tudna fogyni és nem kellene "megküzdeni" a jó alakért, és sokaknak az egészségért.

Ami használ: megnézed, hogy mikor, mit, mennyit eszel, elkezdel nemcsak számolni kcal-t, ch-t, egyebeket, hanem kemény fizikai terheléses mozgást (futás, kerékpár, úszás, akármi) végezni napi rendszerességgel.

Előveszel hozzá kismillió kitartást, és csinálod!

Ez az ami segít, aki ennél többet mond, az már legyen gyanús!

2012. jún. 23. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Bármilyen módszerrel, de gyógyszerrel ne fogyj!
2012. jún. 23. 14:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Napi 12 órát dolgzom nincs lehetőségem ilyesmire. Megválogatom mit eszem, de ez kevés, leginkább étvágycsökkentők és ilyesmikre gondolok.

Köszönöm a kommenteket, de olyan fusson napi rendszerességgel akinek van rá ideje.

2012. jún. 24. 01:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy nem gyógyszer, hanem étrendkiegészítő, de nekem a 30 days vált be. Szintúgy nem volt időm (sem energiám a napi 12 órás munka után) sportolni, és hiába figyeltem oda az evésre, az igencsak kevésnek bizonyult. Úgyhogy végül úgy döntöttem, hogy nincs más hátra, mint előre, utána néztem fórumokon, a neten, kérdezősködtem, és végül így döntöttem a 30 days mellett. 3 hónap alatt fogytam 11 kilót, úgyhogy nekem ez teljesen bevált és csak ajánlani tudom.
2012. jún. 25. 15:29
 5/6 A kérdező kommentje:
30 days-t honnan szerezted be? hogy hat?
2012. jún. 27. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocs, most vettem észre, hogy kérdeztél :)

Szóval: netről rendeltem, van egy oldaluk (illetve kettő is) és ott rendeltem meg. Érdemes szétnézni amúgy, ha mást is szeretnél, mert általában szoktak ilyen akciós csomagok lenni, de sajna nekem akkor pont nem volt plusz pénzem :( Szóval pár nap alatt kiszállították, közben, ahogy leveleztem velük, mondták, hogy nézzem meg a speckó étrendjüket, azt úgy ahogy betartottam, meg szedtem rendesen a tabikat. Első héten semmi, de a második héten lement 2,5 kiló, aztán szinte észrevétlenül repült le a többi. Nem kicsit voltam boldog :D :D :D

2012. júl. 9. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!