Van ez az "uborka, menta, citrom és gyömbér összekeverve" ital. Próbálta már valaki? És ha igen akkor használt?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok :)2012. jún. 10. 13:58
1/4 anonim válasza:
uborkát hagyd ki és akkor egy tökéletes gyömbéres üdítőt kapsz
2/4 anonim válasza:
Én is hallottam róla, de sajna sehol nem kapok gyömbért? Te próbáltad? Használt?
3/4 anonim válasza:
Én most iszom, szerintem működik. Eddig 3 nap alatt lement másfél kiló, pedig szinte ugyanúgy eszem, mint előtte. Viszont többet is megyek wc-re, szóval a vízhajtó, anyagcsere gyorsító hatás is működik. Az íze is jó, úgyhogy 4 napon túl is tervezem inni. Ártani nem árthat, csupa egészséges dolog van benne, csak jót tehet, pláne ha továbbra is megmarad fogyasztó hatása.
4/4 anonim válasza:
(Előző vagyok). Amúgy 33 éves vagyok és nő.
Ja, és egész gyömbért én se kaptam, de őrölt gyömbér is ugyanúgy jó bele, azt meg bárhol kapni kis zacskóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!