Hoodiától ki mennyit fogyott?
a hoodia egy étvágycsökkentő.
ebből kifolyólag az ég világon semmi értelme nincs és semmi köze a fogyáshoz. a fogyás attól függ hogy mit és mennyit eszel, és mozogsz. ezt lehet tudatosan csinálni ,meg lehet ösztönlényként úgy hogy majd a szerencse meg a kapszula eldönti mennyit eszel. ennek igen változó eredményei vannak de az életmódváltás nélküli fogyókúra 99esetből 100szor visszahízással végződik. :)
Én 2 hónap alatt fogytam 7 kilót! Nekem is látványos a derekamnál nagyon és szerintem egy kicsit a combomnál is.
Nekem ma kellett volna elkezdeni a harmadik dobozzal,de nem mertem elkezdeni,mert azt mondták, hogy ezek a fogyókúrás gyógyszerek nem egészségesek! Nem tudom mit tegyek!
Semmivel nem tudtam ennyit lefogyni,mint ezzel a kapszulával! Szívesen beszednék még 2 dobozzal,de nem tudom mit tegyek!
Mi a véleményetek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!