Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen olyan segédeszközöket...

Milyen olyan segédeszközöket tudtok ami hatásos szálkásító? .

Figyelt kérdés
Gondolom, ha izomnövelésre vannak durva szerek akkor szálkásításra is! Kérem olyanok akik ezredjére is a diétát tudják csak leírni ne is válaszoljanak! Én most ilyen pult alóli dolgokra lennék kíváncsi!

2012. jún. 5. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:

kardióedzés.

Nagyapám igencsak szálkás volt egész életében, pedig sok kenyeret, tésztát evett, és elég kevés húst, tojást.

2012. jún. 5. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Meg sok főzeléket, krumplit evett.

Én azt mondom a kajázáson nem múlik igazán, csak az számít, hogy ne legyen rajtad felesleg egy csepp se.

Ő mondjuk úgy "kardiózott", hogy fizikai munkát végzett, nyugdíjasként meg reggeltől estig meg sem állt, a telkén dolgozott.

2012. jún. 5. 23:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát termogén hatású dolgokra kell gondolni, azaz olyanokra amik megemelik a pulzusodat és így alapjáraton több zsírt éget el a tested. Vannak ebből legálisak is de szerintem sokat be is tiltottak mert esetleg túl intenzív volt és szív leállást vagy valami maradandó károsodást okozott.

Az nem gyanús hogy ha létezne hatásos szer minden hülye beszedné és lefogyna? Az amfetamin tartalmú illegális étvágycsökkentőket is úgy zabálják mint a cukrot szegény szerencsétlenek.

Most a koxot nem akarom itt védeni, jelentősen izmosabb fizikumot lehet vele elérni, de ne hidd hogy megfelelő táplálkozás és edzés nélkül működik. A legdurvább termogén hatású rövid úton halálos anyag mellet is hízol ha nem diétázol. Diétával viszont bármilyen szer nélkül lehet fogyni, sajnálom ha neked fáj az igazság mert büdös a munka.

2012. jún. 5. 23:43
 4/8 anonim ***** válasza:

1., 2. vagyok:

Bár igaz, hogy nem is volt nagyétkű, keveset evett általában.

Más szálkás ember nincs és nem is volt a környezetemben.

2012. jún. 6. 00:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Büdös a munka?fizikai munkát végzek ált napi minimum 12óra és 14 között 6napot minden héten!oda se neki.az én egyetlen ellenségem a kardió.próbálok súlyzozni,tolódzkodni stb.de futni,izzadni nincs időm,se energiám már!nem is a táplálkozással van a baj hanem h megállt a dolog!leadtam 4 hét alatt 10kilót de nem megy lejeb a dolog és messze vagyok a 10 vagy a 8% testzsírtol!ezért kérdeztem a segéd anyagokat!
2012. jún. 6. 09:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindíg ez van, jön valaki hogy egy univerzális méreg kell neki ami minden bajt megold, és ha leosztják akkor kiderül hogy ő tulajdonképpen tökéletes. Tudom hogy nem fog tetszeni de akkor is leírom: valószínűleg nem jó a diétád.
2012. jún. 6. 12:29
 7/8 A kérdező kommentje:
én ilyet nem írtam sehol,és a kérdés sem ez volt h mit rontottam el!!!!ha valaki normális választ írna akkor az nem ilyen lenne,hanem gyógyszer neveket:betiltott stb.nem véleményt kértem hanem neveket!!!!sőt nem is fikázásokat!
2012. jún. 8. 08:32
 8/8 anonim ***** válasza:

NEM LÉTEZIK.

A testépítők DIÉTÁVAL érik el az 5-6%os testzsírt.

Nem érdekel a diéta? oké felfogtam. menj keress valakit aki bevállalja hogy pénzért megmérgez téged, vagy elad neked valami szőlőcukrot.

2012. jún. 8. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!