Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A zöld tea tényleg segít a...

A zöld tea tényleg segít a fogyásban? Ha igen akkor hogyan készítsem el, mivel ízesítsem és hogyan fogyasszam?

Figyelt kérdés

2012. máj. 8. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

igen, mert gyorsítja az anyagcserét.

forralsz vizet, és egy börgébe beleteszed a teafiltert, rá a vizet, és voálá. :D

én ízesítés nélkül iszom. de tehetsz bele mézet.

és langyosan kell fogyasztani, ha hidegen iszod, keserű is, meg nem annyira hatásos.

2012. máj. 8. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, javítja az emésztést. Ha nincs hozzászokva a szervezeted, magad is megtapasztalhatod, hogy két három pohár jó minőségű szálas zöld tea elfogyasztása után enyhén "megmoccan" a belsőd.

De kizárólag a zöld teára ne alapozd a fogyókúrád, mert nem csodaszer, hanem "csak" egy nagyon egészséges folyadék.

Az első hozzászóló válaszához annyit fűznék hozzá, hogy ha mézzel iszod, a fogyókúrádnak nem használ. ;)

Leforrázni nem 100 fokos, hanem kevésbé meleg 80-90 fokos vízzel kell, két percnél ne ázzon tovább a teafű, mert megkeseredik az íze.

Langyosan valóban finomabb.

2012. máj. 8. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Ó, én a kínai zöld teáról írtam, a japánt még kevésbé meleg vízzel szokták leönteni. Kb. 70.

És ne fogyassz belőle túl sokat. Ne idd literszámra. Én 3, max. 4 bögrével szoktam.

2012. máj. 8. 19:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. máj. 8. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!