Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A szenna levél nem hozza meg...

A szenna levél nem hozza meg a kívánt hatását. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Vettem egy csomag szennalevelet, hogy majd azzal kiürítem a bélfalamra felrakódott salakanyagot.

Megittam már egy fél csomaggal és nem megy a hasam...

Miért van ez?

2012. ápr. 21. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem feltétlen okoz hasmenést, de nyugi, kitisztítja a bélfalakat, viszont kúraszerűen kéne alkalmaznod,nem pedig egyszerre innod. Idd egy hétig minden reggel és este egy filterrel, és meglásd érezni fogod, hogy könnyebben emésztesz, nem puffadsz, meg semmi. Remélem segítettem!(:
2012. ápr. 21. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A szennalevélnek két hatóanyaga van az egyik hideg vízben oldódik a másik melegben.Ezért úgy kell a hashajtót belőle elkészíteni hogy egy púpozott evőkanál morzsolt levelet beáztatunk 8 órára 2dl vízbe majd utána óvatosan forrásig melegítjük és leszűrve langyos állapotban egyszerre meginni.

Honann veszed hogy a bélfaladon bármi lerakódás van?

2012. ápr. 21. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Javaslom a Hunyadi János vagy Míra gyógyvizeket, esetleg a szilvalekvárt langyos tejjel.
2012. ápr. 21. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A hatóidő 6-8 (vagy akár 10 óra ha lefekvés előtt vagy) is lehet. Mikor ittad?

Hallod fél csomag az rengeteg, úristen... nekem eleinte egy evőkanál is rengeteg volt. De már hozzászokott a szervezetem, így több kell.

Mályvateát próbáltad?

szűztea, szűztea kapszula, vagy zöldtea (enyhébb)

2012. ápr. 21. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindig 7-8 óra múlva hat. ha lefekvés előtt iszom van hogy éjjel megébredek... de van hogy reggel jön ki.
2012. ápr. 21. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Valóban a Hunyadi János vagy Míra gyógyvizek nagyon jók. 2 dl Hunyadi János reggel éhgyomorra a tuti :-) és olcsó
2012. ápr. 22. 00:49
 7/9 anonim ***** válasza:
De amúgy a búzakorpa (beáztatva) is nagyon hatásos, csak azt rendszeresen kell es lassabban jön a hatása.
2012. ápr. 22. 00:51
 8/9 anonim válasza:
100%

A titok az hogy forro vizzzel le kell forrazni kb ket csipet szenna levelet 20 perc aztatas utan amikor mar megsargult a tea

Lehet inni este

Nappal ne mert mert csak gorcsot okoz.Este amikor mar nem fogsz enni es akkor sem közvetlenül etkezes utan.

Ne fogyaszd csak legfejjebb egyszer egy heten.

A mindennapi hasznalatra a filteres kivitelt esetleg.Amennyiben nincs eredmeny nem jo a level.

Hiszen normal esetben masnap minden kijon beloled.

2015. aug. 8. 02:16
 9/9 anonim válasza:
Én durván fostam tőle :))
2023. aug. 10. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!