A szenna levél nem hozza meg a kívánt hatását. Mit tehetek?
Vettem egy csomag szennalevelet, hogy majd azzal kiürítem a bélfalamra felrakódott salakanyagot.
Megittam már egy fél csomaggal és nem megy a hasam...
Miért van ez?
A szennalevélnek két hatóanyaga van az egyik hideg vízben oldódik a másik melegben.Ezért úgy kell a hashajtót belőle elkészíteni hogy egy púpozott evőkanál morzsolt levelet beáztatunk 8 órára 2dl vízbe majd utána óvatosan forrásig melegítjük és leszűrve langyos állapotban egyszerre meginni.
Honann veszed hogy a bélfaladon bármi lerakódás van?
A hatóidő 6-8 (vagy akár 10 óra ha lefekvés előtt vagy) is lehet. Mikor ittad?
Hallod fél csomag az rengeteg, úristen... nekem eleinte egy evőkanál is rengeteg volt. De már hozzászokott a szervezetem, így több kell.
Mályvateát próbáltad?
szűztea, szűztea kapszula, vagy zöldtea (enyhébb)
A titok az hogy forro vizzzel le kell forrazni kb ket csipet szenna levelet 20 perc aztatas utan amikor mar megsargult a tea
Lehet inni este
Nappal ne mert mert csak gorcsot okoz.Este amikor mar nem fogsz enni es akkor sem közvetlenül etkezes utan.
Ne fogyaszd csak legfejjebb egyszer egy heten.
A mindennapi hasznalatra a filteres kivitelt esetleg.Amennyiben nincs eredmeny nem jo a level.
Hiszen normal esetben masnap minden kijon beloled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!