Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mit gondoltok a Weight Loss-ról?

Mit gondoltok a Weight Loss-ról?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogyni,és minden nap szoktam egy 20 percet popsira,lábakra tornázni (főleg onnan szeretnék fogyni,izmosodni),hétvégenként pedig futok mindkét nap 2,5-4,5 km-t és keveset is eszek.De ez nagyon lassú,és egy véletlen reklámba láttam meg ezt a fogyasztószert.Arra lennék kíváncsi,h ha használtátok-e akkor hogy hatot,vagy csak egyáltalán mi a véleményetek összeségében a fogyasztószerekről.Igaz,hogyha nem szedem tovább visszahízom.Itt egy oldal ahol olvastam a Weight Loss-ról:

[link]

2012. ápr. 19. 19:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon rég óta foglalkozok a fogyással, és már több embernek segitettem a lefogyásban.

Az a tapasztalatom hogy egy kapszula mozgás és megfelelő diéta nélkül semmit sem ér.

A jó fogyókura alatt az ember 1 hét alatt max 1-1,5 kilót fogy. Nincs olyan csodakapszula ami segít hogy 1 héten többet fogyj.. De ha mégis akkor azt izomból és nem zsírból történik.. Vagyis még egészségtelen is, és hamar visszahízza

Ha sportolsz és mellette diétázol, akkor az ilyen kapszulák csak segitenek rajta 1 kicsit, de nélkülük is le lehet fogyni.

2012. ápr. 30. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!