Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Miért nem hiszik el az emberek...

Miért nem hiszik el az emberek hogy én nem magamtól, hanem egy kapszulától fogyok?!

Figyelt kérdés

2012. ápr. 16. 09:39
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nem tudja leírni és nem is fogja tudni soha mert ez hatalmas kamu.Nincs az a tabletta ami diéta és/vagy mozgás nélkül ennyit fogyasztana.Ha mégis az nem lesz tartós és valószínű h izomból fogyott.KAMU!
2012. ápr. 16. 21:19
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem szoktam"kamuzni"!Összetevői:koncing dió 18%,garcinia gyümölcs 13%,morella 16%,kiwi13%,glucomannát 12%,tapinabür kivonat 16%dioscorea esculenta kivonat 12%.

a neve pedig capsula de slabit.

2012. ápr. 17. 08:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Termeszetesnek tunik. Hol vetted es mennyi volt ha megkerdezhetem?
2012. ápr. 18. 17:53
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

Azért elég érdekes dolgot írnak róla.

Szerintem ha már pénzt akarsz költeni arra, hogy lefogyj, vegyél magadnak egy taposó padot, vagy egy jó kis bicajt és sportolj, az sokkal egészségesebb. Miért ennyire lusta néhány ember? Komolyan nem értem. Még ha le is fogy egy gyógyszer segítségével, nem gondolod, hogy vissza fogod hízni????

2012. ápr. 18. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!