Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Lehet még kapni azt a teát,...

Lehet még kapni azt a teát, amit Csala Zsuzsa szinésznő reklámozott. Ha igen, melyik az?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni néhány kg-ot. Emlékszem,hogy sokan csodálták a müvésznőt,hogy mennyire sikerült lefogynia és nem is szedte vissza a sulyát. Melyik tea volt az, én is szívesen kipróbálnám.

#csala-tea
2012. ápr. 14. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Csala Varázs azt hiszem az a neve. A Rossmannban próbáld meg.
2012. ápr. 14. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, csupán a teától ne várj fogyást. Ahhoz több kell.
2012. ápr. 14. 20:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Persze,hogy nem csak a tea segít. Tudom sokat kell mozogni,az meg adott, mert van egy foxi kutyusunk, vele nem kicsit kell sétálni,mivel lakásban él,tehát lustálkodásra nincs idő.Fogalmam sincs,mivel lehetne elkezdeni legalább az elején,utána már megyen,egy új beállás szerint.
2012. ápr. 14. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Tudod, nem is fogyni nehéz, hanem megtartani a súlyt.
2012. ápr. 14. 20:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom-tudom, volt már benne részem.De azért még is az elindulás a legnehezebb!
2012. ápr. 14. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudom. Én is ebben szenvedek:)
2012. ápr. 14. 21:42
 7/7 anonim válasza:
Sajnos én kipróbáltam,és a tea hatása nagy 0 volt.Csak pénzkidobás az egész,ugyanúgy mint a hoodia szájspré-é ,az is hatástalan volt.Aminek volt valami hatása talán az a káposztaleves kapszula,amire legalább pénz visszafizetési ranciát vállalnak.
2012. ápr. 16. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!