Milyen tapasztalataitok vannak a vákuumkezeléssel kapcsolatban?
szia,én voltam egy kúrán,de semmi változást nem tapasztaltam!
annyi pénzért el tudsz menni speedfitnessre,ott már 3 alkalom utan láttam a változást!
Szió,
voltam 3 alkalmas kúrán, de semmi változást nem tapasztaltam én sem.
Ha tudsz rá időt szakítani, menj el valamilyen tornára inkább kb hetente 2-3 x, és szerezz be narancsbőr elleni zselét.
Nem csak alakformál, hanem feszesít is, és még a narancsbőrt is megöli.
Freziderm tripleffectet használok kb 3 hónapja (1 flakonnal) és látható a változás.
Szia!
Én voltam, de nem csodálom hogy három alkalom után nem lett változás, mert az sajnos még kevés a zsírbontáshoz, ennél a kezelésnél legalábbis. 10 alkalmas kúrán voltam, és nagyon jelentős változást értem el. Lábaimból 2.5, 2 cm (vádliból is, combból is) hasból is ment le, de azt nem mértük le, mert ott nem volt felesleg, csak a kezeléshez járt ez is :) Mindezek ellenére nem ajánlom, mert fájdalmas, és sokkal jobb eredményeket lehet elérni más kezeléssel. Zsírtörő masszás a neve, ott alkalmanként megy le a cm, nem 10 alkalom után. Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!